Ali mogoče kdo ve, kje bi se dal dobit pleksi nosile z priseski za vetrobransko steklo na avtomobilo, in sicer za nalepko Gasilec 112?
V bistvo me zanima samo nosilec!
ČE mogoče kdo ve?
Plastični nosilec za nalepke
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Plastični nosilec za nalepke
Če ga še nisi dobil, ti ga lahko enega odstopim.denistop napisal/-a:Ali mogoče kdo ve, kje bi se dal dobit pleksi nosile z priseski za vetrobransko steklo na avtomobilo, in sicer za nalepko Gasilec 112?
V bistvo me zanima samo nosilec!
ČE mogoče kdo ve?
Zanj sem dal 4€, je pa od IPA Avstrije, tam so mi jih nekaj pobrali po enem skladišču.
Odg: Plastični nosilec za nalepke
Še vedno aktualno, mogoče ve kje bi se lahko dobilo ta plastični nosilec?? Našli smo take nosilce da jih ima I.P.A. ampak verjetno samo za svoje člane. Vsaka pomoč bo dobrodošla 
IPA kolikor mi je znano, ne uporablja in nima teh nosilcev v skladiščih že najmanj 5, mislim da celo 7 let. Njihove nalepke se sedaj prilepijo direktno na steklo. Tudi IPA v Avstriji nima tega več že dolgo časa, preverjeno.Luka90 napisal/-a:Še vedno aktualno, mogoče ve kje bi se lahko dobilo ta plastični nosilec?? Našli smo take nosilce da jih ima I.P.A. ampak verjetno samo za svoje člane. Vsaka pomoč bo dobrodošla
aha hvala za odgovor. ampak nekje se jih mora dobiti.. ker na cesti videim veliko avtomobilov za tem nosilcem, predvsem so na njih nalimane gasilske nalepke...