Pozivnik - sem ga pokvaril?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Pozivnik - sem ga pokvaril?
Pozdrav,
zanima me kaj je to na pozivniku (glej sliko). Enkrat sem baterijo spraznil čisto do konca - do te mere da se je pozivnik sam ugasnil. Ko sem dal not novo oz. eno od napolnjenih baterij, se mi sedaj vedno tole pokaže pa na začetku ful dolgo vibrira. Se komu sanja kaj je to oz. kaj lahko naredim?
zanima me kaj je to na pozivniku (glej sliko). Enkrat sem baterijo spraznil čisto do konca - do te mere da se je pozivnik sam ugasnil. Ko sem dal not novo oz. eno od napolnjenih baterij, se mi sedaj vedno tole pokaže pa na začetku ful dolgo vibrira. Se komu sanja kaj je to oz. kaj lahko naredim?
Če se ne motim so tole RIC naslovi, katere ima vpisan sam pozivnik. Če pa jih hočeš videt, pa moraš vedet kako do njih priti. Kak pa to dol spravit pa ne vem, kolikor pa zadevo poznam pa se ti po nekaj sekundah vrže v normalno stanje.
Sicer pa imam enega takega, ki se v normalno stanje ne vrže, in ga je baje treba resetirat.
Sicer pa imam enega takega, ki se v normalno stanje ne vrže, in ga je baje treba resetirat.
Aktivira se pozivnik tako, da nekdo (običajno tisti, ki skrbi za pozivnike v PGD ali poveljnik PGD) pokliče na 112 oz. ReCO, prosi za proženje pozivnika, pove številke pozivnika ali ime nosilca pozivnika in pozivnik se proži.
A pozivnik normalno prikaže vse funkcije: uro, besedilo sporočila, zvok ali vibriranje.
Če pozivnik ne prikaže vseh funkcij je najboljše, da ga daš na servis.
Upam, da sem ti kaj pomagal, če ne me pokliči na gsm.
A pozivnik normalno prikaže vse funkcije: uro, besedilo sporočila, zvok ali vibriranje.
Če pozivnik ne prikaže vseh funkcij je najboljše, da ga daš na servis.
Upam, da sem ti kaj pomagal, če ne me pokliči na gsm.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
To kar se je zgodilo je posledica izpraznitve notranje baterije, ki vzdržuje spomin za vse nastavitve uporabnika, vključno z RIC številkami. To se zgodi z leti.Treba je zamenjati notranjo baterijo, ali preveriti možnost hladnega lota, ki je pri starih modelih 2.0V in pri novih modelih 3.0V, ter vse skupaj na novo programirat. Programatorje imajo na RECO-tih. Če stisneš vse tri tipke pri ugasnjenem pozivniku se pokažejo te RIC številke, ampak takrat je pozivnik v SERVICE MODU in se obnaša malo drugače kot normalno. Meniji se hitreje ugašajo, pozivnik za vsak poziv piska, ker ne dela CALL SUPRESSION in tako naprej.
-
stanč
Odg: Pozivnik - sem ga pokvaril?
Za testiranje pozivnika lahko sam pokličeš na št. 112, se predstaviš in prosiš če ti lahko pošle testbi poziv. Povedal mu boš RIC pozivnika in ti bo poslal poziv.
Pazi da mu poveš pravi RIC ker drugače bo sprožil celo gasilsko zvezo oz. celo društvo.
Drgač pa ti tko piše ko dobiš testni poziv, če testnih pozivov ne prejemate redno pokličite na tlf 112.
Pazi da mu poveš pravi RIC ker drugače bo sprožil celo gasilsko zvezo oz. celo društvo.
Drgač pa ti tko piše ko dobiš testni poziv, če testnih pozivov ne prejemate redno pokličite na tlf 112.