Tukaj lahko pričnemo tudi debato o urejenosti gasilcev, kar je sestavni del PGS.
lp DC
E, to DragoDrago napisal/-a:Tukaj lahko pričnemo tudi debato o urejenosti gasilcev, kar je sestavni del PGS.![]()
![]()
lp DC
A imaš kaj takega v mislihJanez Koncilija napisal/-a:
: .
Seveda pa mene še vedno motijo čini, saj tiste flikce nikakor ne pašejo na srajce. Tam bi morala bili celotna epoleta, tako bi bila celostna podoba popolnejša.
Pospešeno iščem svoj predlog k celostni podobi, pa ga bom prilimal gor, upam, da še danes.
LP
Janez
Ne vem, ali misliš na naslov teme ali na ime avtorjaFrenk napisal/-a:Tako debato sem jaz že enkrat načel pa ni padla na plodna tla verjetno zaradi imena....????????
Tako nekako ja, naši bratje Hrvati in Srbi imajo to lepo narejeno, seveda se moramo pa mi "glihati" z Avstrijci zato pa smo takšni kot smo.gobi napisal/-a: A imaš kaj takega v mislih

Ej, Janez - pazi, pazi, da tudi tebi Jure ne bo očital, da se ne znaš pogovarjat o čem bolj pomembnem kot o tem kako bomo gasilci oblečeniJanez Koncilija napisal/-a: Pospešeno iščem svoj predlog k celostni podobi, pa ga bom prilimal gor, upam, da še danes.
Janez
Jah no, a naj še napišem - kaj je potrebno pisatkrivina napisal/-a:V katero smer pa naj gre ta debata?
Marjetica napisal/-a:Ej, Janez - pazi, pazi, da tudi tebi Jure ne bo očital, da se ne znaš pogovarjat o čem bolj pomembnem kot o tem kako bomo gasilci oblečeni
Drago napisal/-a:
Jah no, a naj še napišem - kaj je potrebno pisat![]()
![]()
...debato držimo znotraj pravil gasilske službe in tako lahko zajamemo vse od predlogov za izboljšanje ta_istih kot tudi vse ostalo, kar pravila že določajo oziroma naj bi določala
![]()
lp DC