Minister Erjavec se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Minister Erjavec se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom

Odgovor Napisal/-a Dušan »

Minister za obrambo Karl Erjavec je 20. decembra, sprejel predsednika Gasilske zveze Slovenija Ernesta Eöryja s sodelavci. Minister se je seznanil s prostovoljnim gasilstvom, z zakoni na tem področju in s financiranjem, pogovarjali pa so se še o tekočih problemih in nadaljnjem sodelovanju. Po končanem pogovoru sta minister in predsednik dala izjavi.
Tehnika nam lajša življenje!
ŽUPANEK
Kraj: DUPLJE

Odgovor Napisal/-a ŽUPANEK »

Prepričan sem, da gasilstvo dobro pozna, saj živi v neposredni bližini gasilskega doma.

LP
Uporabniški avatar
gasilec77
GE: ljutomer
Kraj: Ljutomer
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gasilec77 »

Upam, da ga tok podpira, kot ga "pozna".....

Lp

Dušan
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

Iz lastnih izkušenj vem, da če živiš tik ob gasilskem domu, še ne pomeni da poznaš stvari ki se tičejo gasilstva.
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
Tona
Kraj: BREZJE-MB

Odgovor Napisal/-a Tona »

Če pa že vsaj malo poznaš pa ni nujno da podpiraš :wink:
Uporabniški avatar
SAKI
Kraj: PGD ZAGORJE-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SAKI »

Vsebine pogovorov ne vem, zato tudi žal ne vem kako je bil minister seznanjen z našim delovanjem in našo problematiko :roll:

Ali je bil seznanjen le s problemom glede katastrofalne izgube, ki jo pridela revija gasilec, ali tudi s problematiko izobraževanja gasilcev in ostalih nam res problematičnih zadev :roll:

Na koncu bi ponovil svojo izjavo, ki sem jo podal že v neki drugi temi slični tej, in to je, da dokler bo minister vlagal ogromna sredstva v vojsko, ki miruje, ter zelo malo v gasilstvo, ki deluje, ne bo minister, ki gleda na zadevo z realnega, resničnega stališča, torej življensko :!: :!: :!:

Kdo rešuje v mirnem času iz tega resorja :?: GASILCI :!:
Kdo bi reševal v vojnem času (če do tega sploh pride, kar je zelo malo verjetno) :?: SV ob izdatni pomoči NATA, ter zopet GASILCI :!:
Ko bo minister to sprevidel in pričel z izvajanjem sprememb na tem področju, takrat se bomo lahko pogovarjali o ustreznem usposabljanju in opremljenosti vseh društev v Sloveniji :!:

Imam veliko željo in upam, da bo ta minister potegnil prave niti, skrbi me le zadeva iz začetka, in to je, kako je bila zadeva ministru sploh predstavljena :roll:
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!

Lp

Borut Satler
Odgovori