Ali kdo ve seznam opreme za GVC 16/25?
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Ali kdo ve seznam opreme za GVC 16/25?
Po DIN 14530 20. del TLF 16/25 in splošna določila po DIN 14502 2. del ter dopolnilo ali omejevalna določila odstavkov 3 do 6.
oprema GVC 16/25
Pozdravljen
V našem društvu smo letos opremili GVC 16/25 Oprema je sestavljena in razporejena po sklopih, ter tako omogoča čimvečji pregled in olajša delo. Opremo smo izbrali po ključu, kaj se res rabi in jo tako tudi razporedili seveda so upoštevana tudi tipizacijska priporočila.Pošlji email naslov pa ti posredujem spisek. Če želiš se lahko dogovorimo in vozilo pokažemo tudi v živo.
V našem društvu smo letos opremili GVC 16/25 Oprema je sestavljena in razporejena po sklopih, ter tako omogoča čimvečji pregled in olajša delo. Opremo smo izbrali po ključu, kaj se res rabi in jo tako tudi razporedili seveda so upoštevana tudi tipizacijska priporočila.Pošlji email naslov pa ti posredujem spisek. Če želiš se lahko dogovorimo in vozilo pokažemo tudi v živo.
Be safe
ANdrej
---------------------------------------------
To finish first, first you have to finish.
ANdrej
---------------------------------------------
To finish first, first you have to finish.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kontakt:
Hvala za odgovor
V prihodnjem letu ali dveh nameravamo kupiti nekaj takega. Bi pa bili zelo veseli, če bi si zadevo lahko ogledali.
Moj email je
janez.tratnik@ika.si
041 587 444
Moj email je
janez.tratnik@ika.si
041 587 444
-
gost
gvc 16/50
ALI IMA SLUCAJNO KDO OD VAS SEZNAM OPREME PO DIN ZA GVC 16/50 CE GA IMA NAJ MI GA PROSIM POSLJE NA ROSSO@EMAIL.SI
- Janez Tratnik
- moderator

- Kontakt: