Garderoba
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Garderoba
Neki izkušenj imam, kontaktiraj me po ZS.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Tema je zanimiva. Dajta kar javno.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
mi smo si jih sami naredili
zgleda pa tako:

zgleda pa tako:

PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
predsednik društva
Odg: Re: Garderoba
Pgd Ponikva napisal/-a:
Tole so še pa naše nove omarice! Več slik na naši spletni strani http://pgdponikva.gz-sentjur.si
Re: Garderoba
Lepo imate porihtane garderobe, pri nas je problem ker smo omejeni z prostorom. Prostor je velik cca 2,5m x 6m (oz. 5m).
Rabimo rešitev, ki bi nam prinesla čim več prostora.
Drugače pa še drugi nalepite slike garderob, bo še kdo kakšno idejo dobil.
Rabimo rešitev, ki bi nam prinesla čim več prostora.
Drugače pa še drugi nalepite slike garderob, bo še kdo kakšno idejo dobil.
Sašo če se ne motim ste vi druga kategorija in torej rabite prostora za vsaj 23 oblek ali ne
torej boste morali narediti približno kot ima Gornja Radgona ... lahka pa slikaš kako prostor izgleda ko meni je že mal padel iz spomina ...
torej boste morali narediti približno kot ima Gornja Radgona ... lahka pa slikaš kako prostor izgleda ko meni je že mal padel iz spomina ...
Ne, smo tretja kategorija, osrednja enota, edino društvo v občini. Bom slikal.
Malo neumestno vprašanje , ampak kao se oblačite tisti, ki imate hlače in škornje posebaj ? A ni lažje da imaš škornje v hčanicah in samo stopiš not ?
bom poslikal naše
bom poslikal naše
Don't raise your voice, Improve your argument!
-
Radovljica27
- GE: Radovljica
- Kontakt:
1x sem videl po TV, da so imeli obleke kot v rudniških garderobah torej na ketnah in pod strop.
Kot sem razumel (je bilo v nemščini) imajo tisti, ki največkrat prvi pridejo v dom obleke in ostalo na tleh ostali pa pod stropom.
Garderoba je bila pa res ozka samo zagrabil je obleko in se je pred tovornjakom oblekel.
Kaj pa, če bi jih imeli gasilci še pri komu ki je blizu doma? npr v njegovi kleti.
Kot sem razumel (je bilo v nemščini) imajo tisti, ki največkrat prvi pridejo v dom obleke in ostalo na tleh ostali pa pod stropom.
Garderoba je bila pa res ozka samo zagrabil je obleko in se je pred tovornjakom oblekel.
Kaj pa, če bi jih imeli gasilci še pri komu ki je blizu doma? npr v njegovi kleti.
No ker želi Janez javno, evo takole zgledajo naše omrice. Če se prav spomnim smo jih posodobili leta 2009, temu primerno so danes tudi že bolj polne kot na sliki. Sedaj imajo tudi že vse napise z imeni na zgornjem robu, izdeluje se pa še nekakšen osebnni karton posameznega gasilca....še ne vemo čisto kakšen bo ta karton, če sploh bo??
Gapi full dobra garderoba, žal za kaj takega ni pri nas prostora. Smo pa našli neko rešitev in bom poslikal ko bo končano.
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Meni ni lažje...se prej oblečem če mam posebej....Pero napisal/-a:Malo neumestno vprašanje , ampak kao se oblačite tisti, ki imate hlače in škornje posebaj ? A ni lažje da imaš škornje v hčanicah in samo stopiš not ?
bom poslikal naše
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
predsednik društva
predsednik društva
Odg: Re: Garderoba
Moraš vedeti da imamo dva takšna prostora ne samo tega na sliki. Prej se nas je cca 40 gnetlo v tem prostoru, ki ga vidiš, sedaj pa preko 40 na 2x večjem prostoru. Je pa še nekaj malega rezerve za fotografom. Omarice pa so široke toliko, da gredo v en predelek hlače poveznjene preko škornjev z lahkoto.kmhslo napisal/-a:Sašo če se ne motim ste vi druga kategorija in torej rabite prostora za vsaj 23 oblek ali ne
Če kdo rabi načrte za omarice mu jih pošljem, kakor tudi zaporedne načrte (skice) priprav za predvrtanje lukenj, da gre vse skupaj hitreje (kot pri IKEI).
lp, m