Druga antena za boljši sprejem

Včasih življensko pomemben del gasilske opreme.
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

:roll: pa smo spet tam kjer ni muh :cry: cel kup je obsedenih s tem da bi imelo svojo postajco doma in poslušali bi vse živo ko jo je potrebno uporabiti je pa joj :!: go-go te postajce niso namenjene gasileriji in nehaj utrujat :!: če hočeš poslušat delovne frekvence si kupi ustrezno postajco in jo daj programirati ter ustrezno anteno(pri ročni postaji že zraven)in poslušaj do onemoglosti.ni mi jasno zakaj vsi kupujejo postajce ki niso ustrezne za zare sistem in hočejo potem iz njih ustvariti najnaj tehniko za delo na zare frekvencah :?: :!: dragi kolegi gasilci-radioamaterji(ne vsi)jim pa še pomagate z nasveti kako in kaj :roll: zaradi takih traparij foruma skoraj ne prebiram več.podobno kot je eden predlagal da bi prostovoljni gasilci operativci imeli magnetne intervencijske luči in jih uporabljali za vožno v gasilski dom in podobno :roll: :!: ja kam pa pridemo fantje :!:

ps-to je moje mnenje in se ni treba strinjati z njim!

pa lep večer še naprej
di-du-di-du
polo98

Odgovor Napisal/-a polo98 »

gubina napisal/-a::roll: pa smo spet tam kjer ni muh :cry: cel kup je obsedenih s tem da bi imelo svojo postajco doma in poslušali bi vse živo ko jo je potrebno uporabiti je pa joj :!: go-go te postajce niso namenjene gasileriji in nehaj utrujat :!: če hočeš poslušat delovne frekvence si kupi ustrezno postajco in jo daj programirati ter ustrezno anteno(pri ročni postaji že zraven)in poslušaj do onemoglosti.ni mi jasno zakaj vsi kupujejo postajce ki niso ustrezne za zare sistem in hočejo potem iz njih ustvariti najnaj tehniko za delo na zare frekvencah :?: :!: dragi kolegi gasilci-radioamaterji(ne vsi)jim pa še pomagate z nasveti kako in kaj :roll: zaradi takih traparij foruma skoraj ne prebiram več.podobno kot je eden predlagal da bi prostovoljni gasilci operativci imeli magnetne intervencijske luči in jih uporabljali za vožno v gasilski dom in podobno :roll: :!: ja kam pa pridemo fantje :!:

ps-to je moje mnenje in se ni treba strinjati z njim!

pa lep večer še naprej
Popolnoma brezvezen komentar...(še en ,ki nima pojma o komunikacijah)
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

no polo98 pa mi ti razloži kaj o komunikacijah!
di-du-di-du
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Naj se zavedve malo umirijo in ohladijo vmes pa bo čas za premislek...
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Zaklenjeno