Požar pri Braniku
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
-
Andrej Z.cestar
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
-
komenc
malo pozno demanti okrog Trstelja, ker sem bil na terenu - TRSTELJ NI BIL NIKOLI V OGNJU, KER JE BILA "OGNJENA UJMA" USTAVLJENA NA ZAHODNEM ROBU SV. KATARINE! Zaradi zmanjašanja intenzitete vetra. Tisti, ki pa tako vneto poslusate razne delovne kanale - ce ne poznate ozadja oziroma niste na terenu se drzite krepko pisanega teksta Oskarja pred nekaj objavami nazaj. Grem spat, ker sem jutri zelo verjetno spet na pozarišču.
Pravkar sem govoril z našim poveljnikom. Na Krasu so danes iz Štajerke gasilci GZ Maribor, Starše, Ruše, Slovenske gorice...Če sem koga izpustil naj mi oprosti. Ta trenutek so Dvorjanski gasilci skupaj z gasilci iz Spodnje Kungote na hribu Trstelja. Pri gašenju pomagata samo dva helikopterja SV, tako, da danes izgleda Italijanov res ni, kot je bilo nekje že napisano . Govorila sva o organizaciji, npr. skoraj dve uri je trajalo, da so jih razporedili in poslali delat, kar se pa tiče oskrbe z vodo in hrano pravi poveljnik, da so na srečo veliko vode za pit vzeli seboj...??? Vreme je še naprej sončno in zelo vroče, začenja pa tudi vse močnejši veter. Ko bo kakšna nova informacija, jo bom zopet delil z forumovci. Sem pa mnenja, da si vsi fantje, ki so že toliko dni v borbi z ognjem vsekakor zaslužijo vso pohvalo (javno) tudi po končani intervenciji od "pristojnih".Kot radi rečemo: živi bili, pa videli!