GASILSKE IZKAZNICE 2

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
dollar
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a dollar »

Da še jaz nekaj pripomnim; novo izkaznico imam že kar nekaj časa, uporabil je nisem nikoli (razen, da sem jo pokazal tistim članom ki jih še nimajo!), bolj me moti to, da si nekdo nekaj izmisli in takoj mora biti po njegovem, čeprav imamo v gasileriji ogromno drugih problemov kateri so bolj pomembni kot "kartica s sliko"! Pa še vprašanje: kdo si spet žepe polni?? :?: :?

LP Robi
Uporabniški avatar
PIPIKA13

Odgovor Napisal/-a PIPIKA13 »

Dollar moram ti povedat, da kdo si spet žepe polni na naš račun sploh ni skrivnost in nam je več ali manj vsem jasno od kod ta ideja neuporabnih članskih izkaznic. Žal je tako, da skoraj vsaka neumnost pride iz vrha Slovenskega gasilstva (GZS). Zelo žalostno je edino to, da je teh neumnosti iz strani GZS vsak dan več in, da so ti gospodje tam gor še vedno prepričani sami v sebe, da opravljajo dobro in kvalitetno delo za Slovenske gasilce. Joj pardon malo me je zaneslo upam, da nisem prekršil kodeksa etike Slovenskega prostovoljnega gasilstva.

Glede članstva pa je v našem društvu kar solidno porihtano in na spisku nimamo nekih neaktivnih članov. Vem pa za društva okrog nas, katerih člani so kar cele vasi mislim, da jih ima eno društvo na spisku več kot 400.
Uporabniški avatar
erno
Kraj: Slovenske Konjice

lp

Odgovor Napisal/-a erno »

Ko sem danes malo brskal po denarnici sem seveda našel našo "zelo uporabno" gasilsko izkaznico.Malce sem šel brskati za podatkami ,če se je slučajno kaj spremenilo pa se seveda ni nič.Na strani GZS je še vedno isti zapis le podatka o novi ceni v €€€ niso pozabili spremeniti.

Gasilska zveza Slovenije je oktobra 2001 izdala prvih deset novih gasilskih izkaznic. Od takrat naprej poteka redna izdaja teh izkaznic za vse člane gasilske organizacije.

Da bodo vsi člani gasilske organizacije čimprej opremljeni z novimi gasilskimi izkaznicami, vas prosimo, da v program Vulkan ažurno vnašate podatke o članstvu. Po prejetih podatkih o članstvu vašega društva vam bomo poslali kartončke za izpis osnovnih podatkov člana. Nanj boste prilepili še fotografijo člana (v uniformi ali delovni obleki, brez pokrivala) in nam jih vrnili.

Nove gasilske izkaznice bodo obvezne za identifikacijo na vseh prihodnjih tekmovanjih, za pristop k tečajem, itd. Član gasilske organizacije, ki ne bo vpisan v bazo podatkov na Gasilski zvezi Slovenije, ne bo prejel izkaznice. V bazo pa se vpišete preko programa Vulkan. Cena gasilske izkaznice znaša
1.600,00 SIT oziroma 6.68 EUR

Kot je bilo že nekaj krat rečeno tale kos plastike res nimam oziroma ne morem nikjer uporabljat, za društvo pa predstavlja kar precejšen znesek "vsaj ene intervencijske obleke". Upam da je kakšno društvo v SLO,ki ni nabavilo tega sr... ampak raje kakšno obleko.
In v 6-ih letih se ni spremenilo popolnoma nič, na internetni strani pa obljubljajo da jih bomo lahko ne vem kje vse uporabljali.Razen na kakšnih večjih tekmovanjih res ni prišla prav ,pa še tam smo morali dodati prijavni list članov.Nevem zakaj če je zato kartica z vsemi podatki.

Mislim da bi bilo potrebno nekoga vprašat malo po zdravju.
Nisem zbiratelj plastike,medalj ali činov znanje mi pustite pa je vse OK ampak,če sem pripadnik neke organizacije ki mi je izdala ku.. gasilsko izkaznico potem hočem da je izkaznica tudi takšna kot smo jo plačali z pripadajočim ČINOM in opravljenimi SPECIALNOSTIMI pa še marsikaj manjka.

Za nameček spoštovani tovariši 6.68 EUR ni 1.600,00 sit ampak 1.600,80 sit.
A zdaj nas boste pa še okradli.
LP Erno

Čisti računi-dobri prijatelji

Slika
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Re: lp

Odgovor Napisal/-a Rafter »

erno napisal/-a:Cena gasilske izkaznice znaša 1.600,00 SIT oziroma 6.68 EUR
Nam članske izkaznice (pravkar) izdelujejo po ceni 1,5 € po kosu, neomejen0 majhna naklada. PVC, full color. :wink:
Uporabniški avatar
toma
Kraj: Mežica

Odgovor Napisal/-a toma »

Rafter napisal/-a:
Nam članske izkaznice (pravkar) izdelujejo po ceni 1,5 € po kosu, neomejen0 majhna naklada. PVC, full color. :wink:
Rafter je to cena z DDV-jem ali brez, ker se mi zdi, da so naše bile kar drage,pa še dolgo smo čakali na njih.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.

NA POMOČ !
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

toma napisal/-a:
Rafter napisal/-a:
Rafter je to cena z DDV-jem ali brez, ker se mi zdi, da so naše bile kar drage,pa še dolgo smo čakali na njih.
Sicer sem samo dal podatke v Excelu ter grafične predloge v CDR, pa vse skupaj ureja naš "tehnični", ampak zdi se mi, da bo to cena z DDV in računom.

Kaj več pa čez kak teden ali deset dni, ko bodo končane. Tudi slikco izkaznice bom priložil.

LP, R.
Uporabniški avatar
erno
Kraj: Slovenske Konjice

Odgovor Napisal/-a erno »

Rafter saj veš kaj pravi star pregovor.
Vzami tam ko imaš ....
In očitno gasilci imamo dovolj da podpirmo golazen vključno z znakcem na intervencijski obleki.
Pa to je že druga pesem iz iste knjige.
LP Erno

Čisti računi-dobri prijatelji

Slika
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

erno napisal/-a:Rafter saj veš kaj pravi star pregovor.
Vzami tam ko imaš ....
Saj verjetno več, kako je Rockefeler obogatel? Vsi so prodajali vžigalice po deset centov za 50 kosov, on pa jih je prodajal po osem centov, a samo 25 kosov. Ker jih človek tako ni potreboval petdeset naenkrat, pa je v trafiki raje njegove kupil. Z malimi stvarmi je obogatel, to hočem povedat. Cent po cent, pa se nabere, če imaš miljavžnt kosov.
Odgovori