Boris je pravi in zato si zasluži prav vsak naš glas. Prostovoljni in poklicni gasilec, strokovnjak na svojem področju in eden izmed tistih, ki so v letošnjem požaru pomagali nagniti tehtnico na stran gasilcev, da ni ognjena stihija trajala še dlje in naredila še več škode. Boris v bistvu predstavlja tudi vse pogumne gasilce, ki so krotili letošnjega ognjenega petelina in tega ni pozabil povedati, ko je bil izbran za ime tedna na Valu 202. Dajmo Boris!!!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Žal ne, zmagal je Janez Drnovšek za nekaj glasov, okoli 20. Je pa Boris zanesljivo osvojil drugo mesto in mislim da ni nič slabega če je izgubil proti samemu predsedniku države za 20 glasov. Boris, vseeno čestitke in mislim da se ne bom zmotil če rečem da si za vse nas vseeno ime leta.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Kdo pa je Janez Drnovšek ?
Malo heca , ampak kaj čemo , politiki so vedno v ospredju. Slavni kirurg , ki je reševal življenja, prišil roko ali nogo se je vozil v vozilu iz nižje cenovnega razreda in umrl na cesti, medtem ko se politiki vozijo v dragih limuzinah in z spremstvom.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Danes sem na največji komercialni TV gledal oddajo o dogodkih, osebah in ... v letu, ki se končuje. In ob napovedi vseh raznih NAJ ... sem se nadejal, da bodo uspeli v ta pregled vtkati tudi vse žulje, znoj, žejo in utrujenost gasilcev na Krasu 2006.
Pa nič.
Očitno je bila to dobra snov za tiste poletne dni, ko se ne dogaja nič drugega, pa je potrebno zapolniti programske minute.
Bolj pomembno je očitno spet pokazati vaške straže in razne črne kurjače.
Rahlo sem razočaran.
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
V reviji Slovenska vojska je objavljen intervju z Milanom Dubravcam o nevarnih snoveh, jedrnato a zanimivo branje....Slovenska vojska (revija) redno med svoje članke, ki so v osnovi namenjeni vojakom uvršča tudi teme, ki se dotikajo nas gasilcev in za to jim gre vsa pohvala. Prijetno branje!
V tokratni sobotni akciji bomo govorili o vozilih s prednostjo - o tem, kako jih upoštevamo drugi udeleženci v prometu, če z modro lučjo in zvočnimi signali opozarjajo da so na nujni vožnji. Povedali boste tudi vi, kako se znajdete, če se srečate z njimi. Naši sogovorniki bodo tudi policist, gasilec in voznik - reševalec ter vodja izpitnega centra ...
... v Ljubljani, ki bo priznal, da učitelji vožnje premalo poudarjajo pomembnost pravilnega postopanja v primeru srečanja z vozili s prednostjo. V soboto ob desetih ... oddaja s prednostjo. Sobotna akcija.
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!