DAN FORUMA 2006

Vse o spletišču Gasilci.org ter pomoč pri uporabi foruma, predlagajte nove forume, povejte vaše mnenje, ...

Moderator: Peter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
ANDY
Kraj: RAČE pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ANDY »

VELIKI DAN –D JE PRED VRATI.
Pa se ponavlja stara zgodba iz vsake take prireditve, ko si nekdo močno želi da bo prisoten, na koncu pa mu nekaj prileti vmes- in hops že te letos ni na srečanju.
Tudi moja kuharska ekipa je bila deležna takšnega članskega izpada, saj LESCE2 in RAFTER ne bosta prisotna.
In sem ostal brez dveh članov v ekipi- saj še veste kateri- APT (ANDY PISKER TIM ).

Ker pa je na forumu padla debata in predlog, da bi Mirček nardil svojo ekipo in pobral BAČO-tove pomočnike, bi ostal še brez enega člana.
No tukaj pa je posegla sreča v nasreči in čisto preprosto se je rešilo kaj se je še dalo.
Naj objasnim.
MIRČEK si ne more in ne želi formirat svoje ekipe, preprosto ker nima časa saj je 14 dni pred srečanjem SLUŽBENO ODSOTEN, in prihaja domov šele na predvečer ( beri petek 8.9. 2006 ) v večernih urah. Zato ostaja v moji ekipi.
Tudi Bačo-tove ekipe ne bo, tako da so postale punce iz njegove ekipe fraj, in seveda tu smo v danem trenutku združili moči in nastala je nova ekipa v zasedbi: ANDY – Mirček – LeycaB – Barbi k !
V ekipi je še vedno tudi Himi, ki skrbi za tehnično – logistično podporo članov ekipe APT

Toraj ANDY PISKER TIM je pripravljen na tekmovanje in že pridno išče začimbe, kuhalnice, predpasnike, kape itd itd.

PA ŠE EN PREDLOG.

Veliko je klicanja med ekipami - ko jih je bilo več - na temo- v čem se bo kuhalo, z čem se bo kurilo, kdo priskrbi kaj in tako dalje.

PREDLAGAM: - dogovorjeno je z MILANOM da organizator priskrbi meso in čebulo, začimbe in vse ostalo pa si priskrbi ekipa sama
- v čem bomo kuhali pa je po moje vseeno kajti vse ekipe nimajo kotlov in prepustimo posodo v kateri se bo kuhalo ekipi na presojo
- tudi izvor ognja naj bo po lastni presoji ( plin, drva, razni gorilniki )– kakor kdo želi.
Zato bi bilo potrebno da ekipa ki misli tekmovat čimprej poda še 1x prijavo in da se izjasni na katerem viru energije bo kuhala, saj je to podatek za organizatorja da nam jo le to priskrbi. Konkretno moja ekipa kuha na PLIN in bi bilo dobro da mi organizator priskrbi eno jeklenko, gorilnik pa si prinesem svoj.

Tako je moje razmišljanje – nevem kaj porečete drugi.
In na koncu- JA KOLIKO EKIP PA BO SPLOH TEKMOVALO –

PS:
Če bosta prijavljeni samo moja ekipa ( APT ) in ekipa JURETA ČOKLA tekmovanje odpade ( dogovor sklenjen med vodji ekip ) bomo pa z skupnimi močmi skuhali nekaj da ne bo lakota prisotna
Zadnjič spremenil ANDY, dne 30. Avgust 2006, 11:22, skupaj popravljeno 1 krat.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."

(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Moja ekipa je pripravljena na mesarsko klanje! Po dogovoru s šefom kuhinje Andyjem bomo kuhali na plinu, kotel in gorilnik tudi za ekipo Pri podrtem kupčku zrihta Andy. V vsakem primeru bomo kuhali, pa čeprav samo dve ekipi. V vsakem primeru pa naj bo prisoten olimpijski komite, ki bo na koncu podelil dve zlati kuhalnici obema ekipama, če ne bo druge konkurence. Mislim da se bomo kuharji imeli prav fino, tudi če ne bomo tekmovali. Če ujamemo pa še vola bo v golažu tudi meso!

P.S.:
No, Mare je kar zadel vse skupaj. In kolikor ga poznam nas čaka zagorjanski tretma ko pridemo - in tam nas niti sveti Florijan ne reši!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

In v peklu se boš cvrel, fish z zobmi...
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

gobi napisal/-a:Za vse vezane 8) :twisted:

:arrow:
Kaj naj pa jaz naredim, ki nimam soproge? :lol:

Lp, Mateja
Znanost se ni začela z nami.
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kontakt:

Oženiš se s ...... :wink: Pa ja da ne misliš manjkat :!: :evil:
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Mateja napisal/-a:Kaj naj pa jaz naredim, ki nimam soproge? :lol:
Lp, Mateja
Veš, da si moški ne upamo reči ne :oops: Ta je ekstra zate :lol:

Pripelji še tvojga brigadirja s sebo 8)

Ženska verzja :assshaking: :arrow:
Priponke
LEGITIMACIJA3.doc
;) (Ž- verzija )
(20 KiB) Prenešeno 139 krat
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Marko
Kaj dobrega sem ti naredil da si me dal kar na prvo mesto oseb ki so deležne tvojega opisa.

Drugače pa si kar dobro napisal (razen nekaj neresnic) pa o tem kdaj drugič.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
mito
Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Re: Program

Odgovor Napisal/-a mito »

Marko Novak napisal/-a:Program bo priblžno tak kot je uvodoma napovedal Saki,
Sprejem in zbor VSEH udeležencev pred PGD Zagorje - mesto.
Ura : se še profilira nekje med 5.00 in 22.00 :twisted:
Marko, a se že kaj ve za uro?
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Milan Dubravac napisal/-a: DAN FORUMA 2006 BO V SOBOTO 9.SEPTEMBRA V ŠENTLAMBERTU NAD ZAGORJEM. PROSTOR JE SUPER. ZA ZBORNO TOČKO PREDLAGAM GASILSKI DOM ZAGORJE OD KODER BOSTE USMERJENI NA PRIREDITVENI PROSTOR. PREDLAGAM ZBIRANJE UDELEŽENCEV RECIMO OKOLI 11 URE DOPOLDNE.
quote]
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

hmm...

malo kasno je to ...vsaj zame...ker popoldan bo hitro minil...in podvečer je treba že v službo...

škoda....bo treba bolj na inteznivno :wink:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kontakt:

Nikad nije kasno, pričakujemo še zadnje usklajevanje mnenj, Milan naj bi svoj prihod napovedal za tele dni.

Kuharske ekipe na mi napišejo število ekip in logistične potrebe. Jure in Andy pogovorita se in mi v pisni obliki pošljita na mail:

gasilcek.marko@gmail.com

Rok za obdelavo zahtevkov je od tega trenutka dalje 48 ur.

Ne kličite me kakšno bo vreme, vreme pač bo, navajeni smo vsega, skrajna sila je tudi šotorišče za kuharske ekipe, mi bomo itak na suhem :twisted:

aha pa še ena dobra novica za Andy-a in Piranjo, tele je končno poginilo , včeraj sem bil pri njemu in med hranjenjem se mi je zdel nekam čuden, pogled mu je bolščal in teka ni imel nobenega. Prinesel sem mu svežo krmo ter preveril napajalnik za vodo , vse je bilo videti v redu tele pa popolno apatično. Ko so me danes klicali sem oddrvel v hribe in tam opazil kopico meni že znanih osebkov, policija , dežurni vetrinar, preiskovalni in tožilka .Pomislil sem kaj hudiča pa je zdaj so mi tele umorili ?? Ob pogledu na žival sem otrpnil ,zgrožen sem opazil da mu iz riti štrli ribji rep ,ko so policisti in veterinar potegnili ribo ven iz teletove riti sem opazil da je to Piranja , torej nauk te basni je "JURE je pohitel..."

he he pa nasvidenje do prihodnjič....
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Marko Novak napisal/-a: torej nauk te basni je "JURE je pohitel..."
Marko ta je pa močna :snap:

A razglednico za na Tržaško bomo napisali :?: Jo častim jaz, če je treba...da ne bi organizatorjev preobremenili :twisted:
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
gapi
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Re: Program

Odgovor Napisal/-a gapi »

Marko Novak napisal/-a: sledi predstavitev in ogled prostorov osrednje enote
Kaj pa jaz k sem vse to že vidu :cry: :cry: , a mate kakšen buckup program :?: :?:

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

gapi mogoče pa imajo kaj novega za pokazati... Drugače nas je pa kar nekaj takih, ki smo si že ogledali to enoto! 8)
Uporabniški avatar
gapi
Kraj: Lukovica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gapi »

Vrsho napisal/-a:gapi mogoče pa imajo kaj novega za pokazati
Ja mogoče ma Marko tam v drugem delu, tam če dvorišče, kakšno presenečenje :wink: :D :D :D

Lep pozdrav!

Gašper Mav
http://www.gasilci-lukovica.si
Odgovori