metod!
Tudi v našem društvu je že stekel pogovor o nabavi podkap. Ta dogovor o skupni nabavi opreme (podkap v našem primeru) bom predlagal poveljniku in predsedniku. Glede na potrebe bi naročili od 3-5 podkap. Seveda je odvisna tudi cena in kvaliteta. Prosil bi te da navedeš ceno za posamezno podkapo in dobavne pogoje. Glede cene te prosim če me lahko kontaktiraš na GSM 041/985-946 (pošlješ SMS ali pokličeš) oz. objaviš na forumu al pa po mailu. (v soboto dopoldne če je možno)
Dogovor o nabavi večje opreme
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
nove baterije za postaje
Spoštovano gasilsko občestvo,
udeležil sem se sejma Electronica v Muenchnu, kjer sem našel (tudi)proizvajalca baterijskih akumulatorjev za postaje Motorola GP300 in GP900
. Seveda sem poprosil za ponudbo. Nam najbližji "dealer" je v Muenchnu.
Recimo, da je to poskus nabave baterijskih akumulatorjev po nižjih cenah. Zato me zanima, koliko bi bilo interesentov za nakup baterij, če bi bila cena ugodna.
Po lastnih izkušnjah se baterija menja na 2-3 leta.
Trenutna cena baterije se pri nas giblje okoli 13.000,00 SIT.
NA POMOČ!!!
udeležil sem se sejma Electronica v Muenchnu, kjer sem našel (tudi)proizvajalca baterijskih akumulatorjev za postaje Motorola GP300 in GP900
Recimo, da je to poskus nabave baterijskih akumulatorjev po nižjih cenah. Zato me zanima, koliko bi bilo interesentov za nakup baterij, če bi bila cena ugodna.
Po lastnih izkušnjah se baterija menja na 2-3 leta.
Trenutna cena baterije se pri nas giblje okoli 13.000,00 SIT.
NA POMOČ!!!
Da se zadeva splača, je seveda smiselen skupinski nakup. Kdo pa bi bil izvajalec nakupa bi se pa morali malo posvetovati. O uvozu blaga imam bolj malo pojma, čeprav smo že uvažali obleke za društvo.
Ali kdo pozna kakšne so morebitne omejitve oz. ovire pri uvažanju večje količine blaga za društva?
Drugače pa posredujemo naslov dobavitelja recimo Mezanu...
NA POMOČ!!!
Drugače pa posredujemo naslov dobavitelja recimo Mezanu...
NA POMOČ!!!
Zdravo!
Glede uvoza za pravne in fizične osebe ni omejitev, razen pri nabavi medicinski izdelkov, orožja in opreme za policijo ( neprebojni jopiči, pendreki, obrambni spreji, lisice, ... ), tudi gasilni aparati so v tem območju.
Če boste pa sami uvažali, morate imeti špediterja, firmo, ki bo izvedla uvoz, prav tako mora biti zelo točna izpisana faktura ( račun ) z točno določeno izjavo, drugače boste plačali carino ( to je za UE, za vse ostale države pa je obvezno zraven še carina ), lahko tudi do 25% vrednosti blaga in pred prevzemom, je prav tako treba plačati 20% DDV. Če je vse uredu in OK, vas poleg nabave baterij stane minimalno za težo do 5 kg še cca 25.000,00 sit + DDV. Stroški prenosa denarja v tujino ( to pobere banka ) pa znaša še cca 5.000,00 sit.
Če pa želite, vam za informacijo o naslovu to opravim brezplačno, seveda naročila po ZP.
mezan
Glede uvoza za pravne in fizične osebe ni omejitev, razen pri nabavi medicinski izdelkov, orožja in opreme za policijo ( neprebojni jopiči, pendreki, obrambni spreji, lisice, ... ), tudi gasilni aparati so v tem območju.
Če boste pa sami uvažali, morate imeti špediterja, firmo, ki bo izvedla uvoz, prav tako mora biti zelo točna izpisana faktura ( račun ) z točno določeno izjavo, drugače boste plačali carino ( to je za UE, za vse ostale države pa je obvezno zraven še carina ), lahko tudi do 25% vrednosti blaga in pred prevzemom, je prav tako treba plačati 20% DDV. Če je vse uredu in OK, vas poleg nabave baterij stane minimalno za težo do 5 kg še cca 25.000,00 sit + DDV. Stroški prenosa denarja v tujino ( to pobere banka ) pa znaša še cca 5.000,00 sit.
Če pa želite, vam za informacijo o naslovu to opravim brezplačno, seveda naročila po ZP.
mezan
-
Gost
Re: Hidraulicno orodje
PGD STV napisal/-a:Gasilci!
V naslednjem mesecu bomo dokupovali hidraulicno orodje - cilindri, nastavki, podloge, škarje ...
Ce so kaksni posebni dodatni interesi za wskupinski nakup, se lahko dogovorimo. Kje pa se bo vrsil nakup je odvisno od ugodne ponudbe. Zaenkrat so v igri: STAMI, WEBO, Gasilska oprema.
NA POMOC!!!