motnje na kanalu REG-LJ 15
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: motnje na kanalu REG-LJ 15
Enak problem naj bi pred leti bil tudi nakje na škofjeloškem...
Ne vem kako je to sicer zakonsko rešeno ali se mu lahko odvzame licenca ali ne...
Ne vem kako je to sicer zakonsko rešeno ali se mu lahko odvzame licenca ali ne...
73 de S55X
http://www.pgd-mozirje.si
Odg: Re: motnje na kanalu REG-LJ 15
Sej lahko je isti možakar ker je iz tistih koncev doma.Jacksy napisal/-a:Enak problem naj bi pred leti bil tudi nakje na škofjeloškem...
di-du-di-du
Ja, eden "probava" postajo če dela? Sej ga večkrat na 16. nakurijo, da je zdaj že preizkusil, in da naj se spoka "dol"...
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
-
polo98
@gubina, a ima ta slučajno sufiks KMS? Če je to ta, se ta oglaša na tudi na 23 kanalu (Trdinov vrh) in testira z radioamaterskim klicnim znakom.gubina napisal/-a:Sej lahko je isti možakar ker je iz tistih koncev doma.Jacksy napisal/-a:Enak problem naj bi pred leti bil tudi nakje na škofjeloškem...
Njega sem imel v mislih tudi jaz...polo98 napisal/-a:@gubina, a ima ta slučajno sufiks KMS? Če je to ta, se ta oglaša na tudi na 23 kanalu (Trdinov vrh) in testira z radioamaterskim klicnim znakom.gubina napisal/-a:Sej lahko je isti možakar ker je iz tistih koncev doma.Jacksy napisal/-a:Enak problem naj bi pred leti bil tudi nakje na škofjeloškem...
73 de S55X
-
mad_milkman
- GE: Civilna Zaščita
- Kraj: Malo tu,malo tam :)
Odg: motnje na kanalu REG-LJ 15
čudno,da je minilo toliko časa in do danes se še ni ukrepalo zoper tega bedaka,kako je takim sploh lahko omogočeno delanje izpita in nakup postaje

-
polo98
Postajo si lahko kupi vsak. Izpit naredi lahko tudi vsak z določenim znanjem. Zakonsko se pa tudi obveže.
Prosim napiši jasno, ali se še vedno javlja te dni, ali je to samo obujanje spomina za nazaj?
In pa, če ste sploh oddali kakšno prijavo za motenje ustreznim organom?
Prosim napiši jasno, ali se še vedno javlja te dni, ali je to samo obujanje spomina za nazaj?
In pa, če ste sploh oddali kakšno prijavo za motenje ustreznim organom?
-
mad_milkman
- GE: Civilna Zaščita
- Kraj: Malo tu,malo tam :)
danes je lih "probaval" spet,h sreči je imel monolog ampak je pa moteč,do nezavesti...
Amputiral bi mu obe roke najraj 
Pokliče na center, da testira postajo, operater ga "s****" in on odgovori, operater se pa ne javi več. To je vsak teden
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
-
polo98
Letos sem imel hujši problem na enih drugih frekvencah in o tem obvestil pristojne (AKOS). Naročili so mi naj jih posnemam, a se je zadeva k sreči hitro umirila, brez posredovanja pristojnih.
Mi pa res ni jasno, zakaj se center ne odzove na to? Če je to ta "KMS" ga ni težko najti.
Upam, da vas vsaj v času intervencij ne moti.
Mi pa res ni jasno, zakaj se center ne odzove na to? Če je to ta "KMS" ga ni težko najti.
Posnemašpolo98 napisal/-a:Letos sem imel hujši problem na enih drugih frekvencah in o tem obvestil pristojne (AKOS). Naročili so mi naj jih posnemam, a se je zadeva k sreči hitro umirila, brez posredovanja pristojnih.
di-du-di-du
-
polo98
Pa naj bo po tvoje oz. razlagaj si kakor hočeš
Mislim, da je večina razumela moj post.