GVC 16/25 PGD STARA LOKA

Gasilska vozila in zaščitna ter reševalna oprema

Moderator: Janez Tratnik

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Sul
Kraj: Skofja Loka

Odg: GVC 16/25 PGD STARA LOKA

Odgovor Napisal/-a Sul »

Na temu tipu podvozja ( MAN 13.290 4x4 FW ) je možno narediti nadgradnjo celo pod 3000!
Skrajna točka kabine pri neobremenjenem vozilu je 2923 pri obremenjenem pa 2849. Naše vozilo ima skrajno točko 3060, če pa odstranimo ročaj na zadnjem delu vozila se pa ta točka spusti na pribljižno 3000.
Drugače pa čestitke PGD Stara Loka, predolgo ste ga čakali!

LP Jaka
ߣ€

Odgovor Napisal/-a ߣ€ »

Zdravo!

Naš GVC 16/25 (PGD Kostrevnica, GZ Šmartno pri Litiji) ima skrajno točko 2930mm. Podjetje tako naredil na zahtevo naročnika (problemi z višino na terenu...)

Več info na zasebno!

Pa čestitke Stari Loki!
ߣ€
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

ߣ€ napisal/-a:Zdravo!

Naš GVC 16/25 (PGD Kostrevnica, GZ Šmartno pri Litiji) ima skrajno točko 2930mm. Podjetje tako naredil na zahtevo naročnika (problemi z višino na terenu...)
Ja, samo pozabil si povedati, da imate vi Ategota !!!
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
ߣ€

Odgovor Napisal/-a ߣ€ »

BAČO napisal/-a:
ߣ€ napisal/-a:Zdravo!

Ja, samo pozabil si povedati, da imate vi Ategota !!!

Ubistvu nisem pozabil, ampak sem namemnoma. Pač po ZS;)
ߣ€
Uporabniški avatar
Marko Š.
GE: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a Marko Š. »

ENZA napisal/-a:Živjo!

Ja sem pozabil na črpalko (NH25). Tudi to je bilo v ceni. Pa toliko sem premišljeval, da ja nebi kaj pozabil napisat (saj zato sem pa naredil 3 pikce) :D

O sistemu spoja med kabino in nadgradnjo ti še ne morem veliko povedat, ker je zaprt z gumo in se ne vidi. Vozila tudi še nismo prevzeli, zato nam to še niso predstavili. Kabine še nismo odpirali, da bi videl dejansko kako izgleda. Gotovo pa niso šli odkrivat tople vode in so uporabili znanje in izkušje, ki jih imajo z izdelavo vozil za avstrijskega naročnika. Je pa to prva taka nadgradnja v njihovi garaži. So mi zagotovili, da voda ne more priteči v kabino tudi če odstranijo gumo. Izdelali so nekakšne kanale po katerih odteka voda. Te kanali pa se prekrivajo. Več o tem pa po prevzemu.

LP
Ker sem blizu doma (150 metrov), sem ravno bil na Mettisu (tudi naš PV1 so takrat preverjali) ko je GZS preverjala vozilo. Lep vozek ni kaj. Tudi ta spoj za kabino je zanimiv in funkcionalen.

Me pa zanima ena stvar. Nima pomena a vseeno. Zakaj imate dve pipici zadaj za izpust vode npr. za pranje rok? Posodico za milo pa sem prvič videl in me je konkretno navdušila!
Tudi to, da je medmešalec fiksen je super. Če moraš vstran še itak imaš prenosnega. kaj pa teža vozila?

lp, m
Uporabniški avatar
ENZA
Kraj: Škofja Loka (Stara Loka)
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ENZA »

Marko Š. napisal/-a: Nima pomena a vseeno. Zakaj imate dve pipici zadaj za izpust vode npr. za pranje rok? Posodico za milo pa sem prvič videl in me je konkretno navdušila!
Tudi to, da je medmešalec fiksen je super. Če moraš vstran še itak imaš prenosnega. kaj pa teža vozila?

lp, m

Živjo. Manjša pipica je za pranje rok, večja pa za izpust vode iz rezervarja. Za dve pipici se je odločil nadgraditelj. Nam je ok.

Teža vozila: Gledano po tipizaciji je vozilo na meji :? Glede same nosilnosti pa ima še kar nekaj lufta. Pozna se, da smo v vozilo poleg tipizirane dali tudi kar nekaj dodatne opreme. Bom v roku par dni prilepil seznam opreme v vozilu.

LP Anže
predsednik

Odgovor Napisal/-a predsednik »

Avto sem si ogledal v Radgoni in je res super zadeva.
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Glede na proizvajalca črpalke ...-Ima vozilo morda CAFS oz. kakšne sisteme za mešanje penila ima?!
Uporabniški avatar
ENZA
Kraj: Škofja Loka (Stara Loka)
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ENZA »

Nima CAFS-a

Ima pa črpalka Fix mix.

1.jpg
Za gašenje s peno na samo enem izlivu pa imamo na levi strani tudi pritrjen medmešalec.
2.jpg
LP
Uporabniški avatar
pepči
Kraj: Zagorje ob Savi

Odgovor Napisal/-a pepči »

Dobro to :!:
Odgovori