Tudi jaz sem bila zelo vesela, da sem te spoznala, v posebno veselje mi je bilo, da sem lahko pocartala malega Klemna (ti si postala mamica, jaz pa babica - to so življenski dogodki, ki prinašajo v naša življenja radost in veselje ....Mateja napisal/-a: Resnično sem vesela, da sem vas nekatere osebno spoznala, še posebej tebe Marjetica,
DAN FORUMA 2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Gorenjski kombi (srna, MarkoŠ, Jaka, Mihael, Aleš M, Strnad, Pavel Razboršek in Razby) se je vrnil na Gorenjsko, a mnogo prehitro.
Škoda ker je bil deževen dan.
Še enkrat zahvala gasilcu, ki nam je predstavil podjetje Javor Pivka.
Enako tudi obema delavcema na DARS Kozini, ki sta nam predstavila njihov center.
Zaradi dežja nam je odpadel ogled Jame.
Škoda, ker si nismo ogledali ReCO Postojna.
Zahvala tudi PGD Postojna za ogled njihovega gasilskega doma (vozni park).
Pohvale organizatorju (PGD Postojni), da so kljub dežju uspeli organizirati piknik.
Hrana je bila odlična, dovolj smo imeli pijače in vzdušje je bilo super.
Zahvala Mazdi za terensko vožnjo.
Škoda ker je bil deževen dan.
Še enkrat zahvala gasilcu, ki nam je predstavil podjetje Javor Pivka.
Enako tudi obema delavcema na DARS Kozini, ki sta nam predstavila njihov center.
Zaradi dežja nam je odpadel ogled Jame.
Škoda, ker si nismo ogledali ReCO Postojna.
Zahvala tudi PGD Postojna za ogled njihovega gasilskega doma (vozni park).
Pohvale organizatorju (PGD Postojni), da so kljub dežju uspeli organizirati piknik.
Hrana je bila odlična, dovolj smo imeli pijače in vzdušje je bilo super.
Zahvala Mazdi za terensko vožnjo.
Kot član organizacijskega odbora sem vesel, da ste bili zadovoljni. Žal je bilo vreme tako kot je bilo in si je zaradi tega samo prva skupina ogledala jamo. V kolikor ste zainteresirani za ogled jame mi to sporočite po zs, mi pa se bomo potrudili da si boste lahko tudi ostali ogledali to kraško lepotico.
Za vzdušje na pikniku pa je vsak izmed udeležencev pristavil svojo kocko mozaika, zato je bilo tako super.
Mateja, za kavico pa velja
Za vzdušje na pikniku pa je vsak izmed udeležencev pristavil svojo kocko mozaika, zato je bilo tako super.
Mateja, za kavico pa velja
-
Rafter s šihta
Res odlično kljub vremenu na katerega se tisti (kateri smo bili oblečeni primerno) nismo preveč ozirali.Vsa pohvala organizatorjem za vse kar se je dogajalo seveda tudi za vampe so bli prsti za polizatpa še talar!!!
Moram priznat da me je ponovno začelo vlečt v jamarske vode-zahvaljujoč ogledu te luštne lukne (bil sem že v večjih -globjih pa v primerjavi z to ni bilo toliko za videti)!
Žal se je naša barka vračala morda prezgodaj (proti koncu izgubil občutek za čas) pa bom za vsak slučaj drugo leto vzel s sabo iglu če bi me pozabili
!!
Skratka zares lepo je bilo videti stare prijatelje in spoznavati nove !!!!
Moram priznat da me je ponovno začelo vlečt v jamarske vode-zahvaljujoč ogledu te luštne lukne (bil sem že v večjih -globjih pa v primerjavi z to ni bilo toliko za videti)!
Žal se je naša barka vračala morda prezgodaj (proti koncu izgubil občutek za čas) pa bom za vsak slučaj drugo leto vzel s sabo iglu če bi me pozabili
Skratka zares lepo je bilo videti stare prijatelje in spoznavati nove !!!!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Ja tudi jaz sem se udeležil DF, res da sem prizorišče že zelo kmau zapustil, kaj češ, nekateri s katremi sem skupaj pripopotoval, so imeli zelo pomembne zakonske obveznosti (obletnica poroke).
Do takrat ko sem bil z vami, sem se imel kljub dežju ok. Dobro je po letu dni zopet vidti znane obreze.
Se vidimo drugo leto, če ne prej.
Do takrat ko sem bil z vami, sem se imel kljub dežju ok. Dobro je po letu dni zopet vidti znane obreze.
Se vidimo drugo leto, če ne prej.
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Misija uspela. Točke pri soprogi dobljene.
Dan foruma OK, upam da se drugo leto spet vidimo.
HVala za razumevanje, ampak tisti ki imate žene že veste da nekaterih stvari pač ne smeš pozabiti ali še huje zavestno preskakovati. Ostali se učite na zgledih.
Hvala vsem prirediteljem! A pršut dobim po pošti?
Dan foruma OK, upam da se drugo leto spet vidimo.
HVala za razumevanje, ampak tisti ki imate žene že veste da nekaterih stvari pač ne smeš pozabiti ali še huje zavestno preskakovati. Ostali se učite na zgledih.
Hvala vsem prirediteljem! A pršut dobim po pošti?
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
,
se odpoveduje honorarju v dobrodelne namene.