Veseli december
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Veseli december
Kot sem obljubil smo danes podelili nagrado v kvizu VESELI DECEMBER.
V gasilski kapi je bilo osem lističev tistih, ki ste odgovorili na vseh 6 vprašanj. Poprosil sem malo Ano, da izveče dobitnika. V komisiji pa je bila še njena mama Vesna (NGČ) in deda Tone (GČ)
Ana je izvlekla listič z napisom Johenson !! ČESTITAMO
Prosim tistega, ki ima uporabniško ime johenson, da mi sporoči domači naslov. Po pošti bo prejel praktično nagrado, ki jo prispeva firma Gasilci.org. (ključek ubs, poslovna mapa- torba z kalkulatorjem in koledar - gasilke )
Hvala vsem za sodelovanje in duhovite odgovore. Pravilni bi lahko bili skoraj vsi, kako pač gledaš na stvar !
Še foto zapis žrebanja. Izraz male Ane ob napisu johenson je zgolj naključen !haha
V gasilski kapi je bilo osem lističev tistih, ki ste odgovorili na vseh 6 vprašanj. Poprosil sem malo Ano, da izveče dobitnika. V komisiji pa je bila še njena mama Vesna (NGČ) in deda Tone (GČ)
Ana je izvlekla listič z napisom Johenson !! ČESTITAMO
Prosim tistega, ki ima uporabniško ime johenson, da mi sporoči domači naslov. Po pošti bo prejel praktično nagrado, ki jo prispeva firma Gasilci.org. (ključek ubs, poslovna mapa- torba z kalkulatorjem in koledar - gasilke )
Hvala vsem za sodelovanje in duhovite odgovore. Pravilni bi lahko bili skoraj vsi, kako pač gledaš na stvar !
Še foto zapis žrebanja. Izraz male Ane ob napisu johenson je zgolj naključen !haha
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oki, kaj ko bi napisal pravilne "odgovore" pri posamezni sliki, da vidimo kok smo mino tolkli

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Pa naj bo:
prvo vprašanje: C
drugo C
tretje C
četrto E
peto A
šesto B
Kot vidite so bila vprašanja bolj duhovito sestavljena in tako ste se tudi odzvali. V žrebanje ste prišli vsi, ki ste sodelovali pri vseh 6 vprašanjih.
prvo vprašanje: C
drugo C
tretje C
četrto E
peto A
šesto B
Kot vidite so bila vprašanja bolj duhovito sestavljena in tako ste se tudi odzvali. V žrebanje ste prišli vsi, ki ste sodelovali pri vseh 6 vprašanjih.
Pravilno 4/6, pozitiven

Re: Veseli december
Danes sem prejel paket, nagrada je res lepa in praktična. Hvala

- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kontakt:
Naš MIlan je pripravil še nekaj nagrad in lahko pričakujete kmalu novo nalogo. samo da si najdem dovolj časa.

Vidim, da sta z našim atejom zdaj sodelavca, non-stop v gužvi.Oskar napisal/-a:Naš MIlan je pripravil še nekaj nagrad in lahko pričakujete kmalu novo nalogo. samo da si najdem dovolj časa.![]()