Se je gdo že lotu nadaljevanja te igre?Jst sm neki začeu pa mi zadne čase zmanka da bi kej bl igrov.Vem da je u kampaniji nekej novih misij, u freeplay pa vem da je nova mapa so pa tud nove katastrofe kt je toča,...
Jaz zaenkrat nimam časa, da bi še staro dokončal. Ko pa bom se pa lotim nove. Če mi bo računalnik zdržal!
Malo peša na čase
Sm pa že nekaj gledal po netu in zgleda da so malo porihtali, dodali zadeve
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
Jaz sem to igro potegnil z *****, pa tudi angleško besedilo sem dobil.
Je pa campanija Emergency 4 de lux težja kot navadna Emergency 4. sem rabil 1 dan da sem naredil misijo v kateri spremljaš konvoj (odkrivaš mine in streljaš nasprotnike) in še to le z 73 %.
Zdej ne vem, ali sem jaz smotan ali pa se to ne da...
Imam težavo pri igranje E3. Vozila se mi pojavljajo na določem mestu, ki ga ne morem sam zbrati. Bilo bi fino, če se mi pripeljejo na prizorišče, ne pa da jih moram iti iskati!!!
Imam težavo pri igranje E3. Vozila se mi pojavljajo na določem mestu, ki ga ne morem sam zbrati. Bilo bi fino, če se mi pripeljejo na prizorišče, ne pa da jih moram iti iskati!!!
Mogoče kakšen namig, kako se to naredi?
Ja kolko sem jaz igral Emergeny 3 in zaj 4 je blo pri obeh isto. Označiš vozila in ko imaš označena, greš na lokacijo kjer se je pač kaj zgodilo in z levim klikom na miški klikneš in tam bi se ti naj vozila ustavila, ampak ko klikneš z levim se more na tej lokaciji nareti zelen krogec in oni javijo da so sprejeli ukaz in se tja pripeljejo.
Ja kolko sem jaz igral Emergeny 3 in zaj 4 je blo pri obeh isto. Označiš vozila in ko imaš označena, greš na lokacijo kjer se je pač kaj zgodilo in z levim klikom na miški klikneš in tam bi se ti naj vozila ustavila, ampak ko klikneš z levim se more na tej lokaciji nareti zelen krogec in oni javijo da so sprejeli ukaz in se tja pripeljejo.
LP
S to stvarjo je takole pri Emergeny 3 se ti vozila pojavijo na zaslonu in jih moraš sam peljat na dogodek v novejši verziji Emergeny 4 in Emergeny 4 delux pa lahko izbereš opcijo da pridejo na kraj nesreče v Emergeny 3 pa te opcije nima naprej pa kot je napisal punpa
LP
S to stvarjo je takole pri Emergeny 3 se ti vozila pojavijo na zaslonu in jih moraš sam peljat na dogodek v novejši verziji Emergeny 4 in Emergeny 4 delux pa lahko izbereš opcijo da pridejo na kraj nesreče v Emergeny 3 pa te opcije nima naprej pa kot je napisal punpa
Lp Tine
Ja pojavijo se ti na robu zaslona in imaš označene z barvo odvisno kera vozila imaš. Mislim pa to ko so se ti že prkazala jih te lahko označiš in jih pošlješ na kraj nesreče. Ker to bi pa moglo it kolko se jaz spomnim.