LB007=1.500 USD( 283.500 SIT)

Moderator: Janez Tratnik
blisk napisal/-a:Ravno sedaj smo začeli opremljati 190 Opel Aster in 10 Renault Meganov belo modrih z rotacijskimi svetlobnimi bloki 3 DIM slov. izdelave SBR-B.
Hkrati so prejšnji teden v Proavto KP začeli opremljati 230 Škod Octavij in Felicij in nekaj Golfov za kriminalistično policijo prav tako v celoti z opremo 3 DIM.LP,Boštjan
5-6x bolj tud jst nebi reku da svetjo ledice kot stroboskop (najboljša primerjava je ponoči, takrat se res lahko vidi kakšna razlika je če sploh je) samo pač tehnologija gre naprej in prednost ledic je v manjši porabi in daljši življenjski dobi in to je velik + za ledice, enako je bil prehod iz rotacijskih luči na stroboskope, tko je to...anexate napisal/-a:Meni se tudi ne zdi da ledice sekajo 5-6X boljše od stroboskopov. Če direkno gledaš v njih potem mogoče res bolj sekajo, drugače pa mislim da je stroboskop bolj opazen.
Ja, res je, bravo. Zato se je pa v Srbiji prejšnji mesec zgodilo tole.Denis napisal/-a:Ojej blisk teb se pa res bliska pa nevem od česa ko svojo robo tako od blizu gledate zato vas pa oči bolijo, če je res vaša roba tako dobra prineste blok ( fleš varianta ) pa ga bomo primerjali z premier hazard ( 6 linearni fleš ). Pa bo sonce sijalo v blok potem pa bomo ocenil kateri blok je boljši če je vaš ga takoj kupmo. Pa ne res mlatit nekaj v prazno sem se sam prepričal na hrvaškem ko je bila predstavitev vozil s vašimi bloki.
Pa še enkrat ponavljam (to kar je edino produktivno v tej debati in sem se prvotno zaradi tega tudi oglasil), če je blok o katerem govoriš homologiran, lahko zraven postavimo katerikoli homologiran blok, katerekoli znamke pa naj bo rotacija, strobo ali LED in svetilnost bo enaka-ker mora biti zaradi homologacije.Še enkrat, če nisi razumel-pri homologaciji mora bit jakost svetlobe v zelo ozkem razponu-navzdol in navzgor- in čisto nič drugače pa naj bo halogen, strobo ali LED...Denis napisal/-a:Ojej blisk teb se pa res bliska pa nevem od česa ko svojo robo tako od blizu gledate zato vas pa oči bolijo, če je res vaša roba tako dobra prineste blok ( fleš varianta ) pa ga bomo primerjali z premier hazard ( 6 linearni fleš ). Pa bo sonce sijalo v blok potem pa bomo ocenil kateri blok je boljši če je vaš ga takoj kupmo. Pa ne res mlatit nekaj v prazno sem se sam prepričal na hrvaškem ko je bila predstavitev vozil s vašimi bloki.