Fap je Komenski. AC 24/80gobi napisal/-a:Zanima me, če kdo ve čigav Fap (AC) se pojavlja na slikah
Velik požar pri Divači
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
[quote="tinčk"]Čisto tako me zanima kakšne so možnosti, da bi bila aktivirana za kak tak požar društva iz Ljubljane?
V primeru,da se požar razširi do te mere,ko ga ni moč obvladovat potem bi sprožili razširjeno akcijo. Glej leto 2003 Kostanjevica.
Drugače pa ni tako lahko delo gašenje po ostrem kamenju.
Z Skavtom sva bila skupaj na nočnem dežurstvu in moram reč bilo je prijetneje kot pa čez dan. Pa še nismo imeli veliko dela saj se požar umiri in gori v tleh (preide v podtalni požar, kjer gori še nekaj dni)
V primeru,da se požar razširi do te mere,ko ga ni moč obvladovat potem bi sprožili razširjeno akcijo. Glej leto 2003 Kostanjevica.
Drugače pa ni tako lahko delo gašenje po ostrem kamenju.
Z Skavtom sva bila skupaj na nočnem dežurstvu in moram reč bilo je prijetneje kot pa čez dan. Pa še nismo imeli veliko dela saj se požar umiri in gori v tleh (preide v podtalni požar, kjer gori še nekaj dni)
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pa dobro , kaj ste ponoreli ali kaj. Sedaj se bodo vozili iz Tolmina gasit v Divačo, Ljubljančani pa doma čakajo. Brez zamere ampak , Ljubljana ima potencial , ima kader , ima tehniko. Kaj če bo zagorelo v Tolminu ???
Meni ni nič jasno, kdo vodi in usklajuje , morda GZS ?

Meni ni nič jasno, kdo vodi in usklajuje , morda GZS ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
LP!
Oskar kar brez panike, iz PGD Tolmina je odšla ekipa 4 gasilcev z enim vozilom GVGP-1 in je v voznem parku še 6 vozil za vseh vrst intervencij. Poleg PGD Tolmina so iz GZ Tolmin štartala še nekatera majša društva iz zveze točnega števila posadk in vozil ne vem. Tako, da ni panike v zvezi je še dovolj resursov.....
Lep pozdrav!
Oskar kar brez panike, iz PGD Tolmina je odšla ekipa 4 gasilcev z enim vozilom GVGP-1 in je v voznem parku še 6 vozil za vseh vrst intervencij. Poleg PGD Tolmina so iz GZ Tolmin štartala še nekatera majša društva iz zveze točnega števila posadk in vozil ne vem. Tako, da ni panike v zvezi je še dovolj resursov.....
Lep pozdrav!
Bolj star, bolj nor!