TEKMOVANJE GASILSKO REŠEVALNIH ČOLNOV DVORJANE 2005
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Še nekaj utrinkov iz Dvorjan.
Naj še naštejem forumovce ki so bili v Dvorjanh:
Janko, Nejč in Mihec Drozg, Boris Goličnik, Milan Dubravac, Oskar, Himi, Marcelino, Barbi , Leja, pa še kdo iz Stdenc in Maribora.
Je pa treba priznati , da ni bilo pravo mesto za spoznavanje in debato, pa ob drugi priliki.
Naj še naštejem forumovce ki so bili v Dvorjanh:
Janko, Nejč in Mihec Drozg, Boris Goličnik, Milan Dubravac, Oskar, Himi, Marcelino, Barbi , Leja, pa še kdo iz Stdenc in Maribora.
Je pa treba priznati , da ni bilo pravo mesto za spoznavanje in debato, pa ob drugi priliki.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Hej Oki!
Sem na prvi sliki v čolnu in sem tudi na sliki v ozadju, ja!
Leyce pa takrat žal ni blo z mano, je prišla malo kasneje nazaj!
Oki, kaj si pa Vladout povedal tako smešnega, da se na vsa usta smeje?
Za kake dolge pogovore res ni blo ravno pravo mesto, bomo pa to definitivno enkrat ob kakšni drugi priliki nadoknadli!
LP
Sem na prvi sliki v čolnu in sem tudi na sliki v ozadju, ja!
Oki, kaj si pa Vladout povedal tako smešnega, da se na vsa usta smeje?
Za kake dolge pogovore res ni blo ravno pravo mesto, bomo pa to definitivno enkrat ob kakšni drugi priliki nadoknadli!
LP
-
BorisGoličnik
- Kraj: Šoštanj
No, tudi Šoštanjčani smo bili prisotni in prav vesel sem bil, da sem si lahko ogledal kako to tekmovanje poteka. Vesel sem bil, da sem spoznal nekaj forumovcev in, da smo tudi kakšno rekli. Če ne bi bil z avtom, ne vem kako bi se končalo, ker "dobre volje" za šankom, kar ni zmanjkalo. No, če ne bi bil z avtom bi verjetno tudi ne ostal brez sprednjega levega smerokaza, ki si ga je nekdo pač prilastil. Pa nič zato, saj zato so pa zavarovalnice...Glavno je, da smo se imeli lepo in vsekakor se naslednje leto spet vidimo v Dvorjanah.
Lp! Boris
Lp! Boris
-
BorisGoličnik
- Kraj: Šoštanj
Če bo Drava dovolj visoka pridemo z našim plovilom drugače pa bomo morali Prepolce naprosit za naš tastari čoln če nam ga bodo posodli ker smo jih lani prehiteli z njihovim plovilom. Na veselico pa sigurno saj moramo malo profita naredit dvorjančanom, pa pogledat malo njihove dekline.
Naš prosti čas za vašo varnost !
Res je vredno ogleda! Pod razpisi za tekmovanja pa je vse napisano kdaj in kako.Marjetica napisal/-a:Po lanskih slikah sodeč, je moralo biti zelo zanimivo. Verjetno bom prišla pogledati to strašno mornarico (tekmovati si skoraj ne upam s tako prekaljenimi mornarji![]()
)
Kdaj v soboto pa začnete Barbi
Rafter se mi je zdelo kaki bo tvoj odgovor.
LP