Iveco kamioni - delovanje v praksi
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
NO o šlep službah in servisih Iveco bi loh par cvetk dodali tudi radovljičani, ki so "ponosni" lastniki enega od njih. No eno dodam loh sam...iz našega GVV-1, ki je na podvozju IVECO je pred kratkim padla dol kompletna mašina. Baje se to zgodi in nimaš kaj naredit.
Dost zavijanja izven teme, pa vseen. 
A veš, zakaj od vseh tovornjakarjev edino vozniki Ivecotov nimajo svojega kluba?Jani napisal/-a:Bravo IVECO!!!!
Svaka mi čast, da ga, kljub "ugodni" ceni, nismo kupili za naš novi 24/50.
Svašta, toliko pohval na enem mestu, pa še za nobeno drugo znamko nisem videl...![]()
Jani
Ker se takaltak vsak mesec na servisu srečujejo...
Oskar to pa si dobro slikal pošlji v Italijo na firmo IVECO ziher boš dobo nagrado sej bi to lahko uporabili za reklamo IVECO pomaga IVECO-u!!
No ostali, ki pa se tako veselite pa ste malo proti IVECO-u naj vam povem, da to še ni tak grozna slika kot, da TAM vleče MAN-a
Pa živemu človeku se vse zgodi..tak pač je sam sekirat se ne!
No ostali, ki pa se tako veselite pa ste malo proti IVECO-u naj vam povem, da to še ni tak grozna slika kot, da TAM vleče MAN-a
Pa živemu človeku se vse zgodi..tak pač je sam sekirat se ne!
Tehnika nam lajša življenje!
Hahaha. Če avto prevzameš 2.julija 2005 (Radovljica) in ima do sedaj, če se ne motim 39 dni prestanih na servisu, ti lahko stran padejo lasje ne da se sam sikiraš. Naš je sicer dobavljen leta 2003 - Iveco Daily in mu je pred meseci, ko smo se po 3 dneh usposabljanja vračali z Iga zletela mašina en štuk nižje. K sreči pri 5 km/h v nekem ovinku. Kaj bi bilo na avtocesti pri 100 km/h pa sam Bog ve. Servis je zadevo prišraufal nazaj in nas pomiril z besedami:"Niste prvi, če vas kaj tolaži!" Ja me izjemno.Pa živemu človeku se vse zgodi..tak pač je sam sekirat se ne!
Še vedno trdim, da so omenjene težave bolj izjema kot pravilo. Prepričan sem, da je 90, 95 ali 99% vozil izdelanih brezhibno in po vseh standardih, pri tistih, ki niso, pa so zajebali - in to konkretno.LESCE2 napisal/-a:No in če pomislim, da je kar nekaj naših članov bilo pristašev Iveca, vendar je na razpisu za novo GVC dobil ponudbo drugi...sem lahko le srečen.
Leta 1994 sem bil udeleženec svetovnega prvenstva v raftingu v dolini Aoste v Italiji in takrat je Iveco organizatorjem odstopil 8 Dailyjev, vsi so bili polno zastekljeni, z devetimi sedeži, dvoinpolmetrskim prtljažnikom ter dvojnimi kolesi na zadnji osi ter z NDM tik pod 3500 kg. Enemu izmed njih je že tam (novemu novcatemu, staremu niti 14 dni) počil blok motorja, kar se po mojem šteje enako, kot da je avto izdihnil. Znanec, ki je bil tam prav tako kot jaz tekmovalec, je iz heca vprašal, če lahko katerega od kombijev po prvenstvu odkupi in glede na (ne preveč dobre) izkušnje so mu enega od njih ponudili po tako smešni ceni, da ni bilo kaj dosti za razmišljat. In s tistim, ki je "umrl", sta imela celo zaporedni številki šasije. Ta kolega je s tem kombijem do lani, ko ga je prodal, naredil čez 800.000 (
LP, R.
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
Hehe, TAM je tako ali tako za moje pojme "kralj" tovornjakov. V četrtek je nam uspelo z našim TAMom 125T10G (GVC 16/25) iz poplavljenega podvoza izvleči cca. 18 težkega vlačilca. Vse kritike prebivalcev, češ kaj imamo še vedno ta star tovornjak in, če je sploh še vozen so se pokazale kot popolnoma neupravičene. Stroj je svoje delo opravil BP. Kasneje se je MB Atego 1823 (kiper) kar precej bolj namučil, da je vlačilca spravil do doma (cca. 1 km po lokalni cesti). Mislim, da je celo dogodek izvleka vlačilca iz podvoza z videokamero snemal oče enega izmed naših operativcev. Se bom poskušal dokopati do posnetka.Dušan napisal/-a:da to še ni tak grozna slika kot, da TAM vleče MAN-a![]()
![]()
Pa še moje mnenje glede Iveca: žalostno, da vozilo, ki ga JZZPR MB potrebuje tako "konča". Upam vsaj, da je z njegovim večjim bratom vse tako kot mora biti.
Cogito, ergo sum.