Internetna stran PGD Hrastnik - mesto
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Internetna stran PGD Hrastnik - mesto
Na internetu lahko pod naslovom http://www.pgdhrastnik-mesto.si najdete novo internetno stran našega društva. Veseli bomo vsake graje, hvale in idejo za izbolšanje strani.
-----PGD HRASTNIK - MESTO-----
http://www.pgdhrastnik-mesto.si
Oskar, zametek operative / intervencij je pod rubriko Člani.
Zanimiva stran, dopade se mi predstavitev članstva z oznakami in fotkami. Ko bo dopolnjena bo super.
Imam pa en dobronameren komentar, ob prebiranju zgodovine sem opazil kar nekaj tipkarskih in slovničnih napak. Mogoče bi bilo vredno zadevo še enkrat prebrati in malo popraviti.
Zanimiva stran, dopade se mi predstavitev članstva z oznakami in fotkami. Ko bo dopolnjena bo super.
Imam pa en dobronameren komentar, ob prebiranju zgodovine sem opazil kar nekaj tipkarskih in slovničnih napak. Mogoče bi bilo vredno zadevo še enkrat prebrati in malo popraviti.
LP iz Celja
Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)

Sul: V našem društvu so zaposleni 3je poklicni gasilci.
Tomkat: Napake sem našel tudi sam in jih še nisem uspel popraviti (upam da bo čimprej)[/quote]
Tomkat: Napake sem našel tudi sam in jih še nisem uspel popraviti (upam da bo čimprej)[/quote]
-----PGD HRASTNIK - MESTO-----
Zeki, čestitke za izdelavo
, zdaj pa lahko prideš še k nam na Dol in še nam izdelaš spletno stran
.
Stran mi je všeč, sploh sedaj, ko imate vpisane tudi intervencije, še dobro, da se je oglasil " TOTI PRESNETI " ( Oskar ) in vas spomnil
, mogoče kasneje še dodate slike iz kakšne intervencije
.
Zdaj pa stran samo sproti ažurirajte in nadgrajujte, pa ste zmagali
.
Lep sosedski pozdrav iz Dola, BAČO
Stran mi je všeč, sploh sedaj, ko imate vpisane tudi intervencije, še dobro, da se je oglasil " TOTI PRESNETI " ( Oskar ) in vas spomnil
Zdaj pa stran samo sproti ažurirajte in nadgrajujte, pa ste zmagali
Lep sosedski pozdrav iz Dola, BAČO
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Pa kaj si morem , če pa tak je. Bačo sedaj sem našel meni Intervencije , sicer bi morale biti na prvem mestu in ne na dnu menija
,
sedaj ti pa napišejo , DA JE LE EDEN (1) GASILEC BIL NA INTERVENCIJI UHAJANJA PLINA !
Pa še to z špičalnikom. Ali mi lahko poveš ime predavatelja taktike v Hrastniku ?

sedaj ti pa napišejo , DA JE LE EDEN (1) GASILEC BIL NA INTERVENCIJI UHAJANJA PLINA !
Pa še to z špičalnikom. Ali mi lahko poveš ime predavatelja taktike v Hrastniku ?
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Zelo dobra stran veliko podatkov in vsega. Ampak začetni meni bi lahko bil lepši drugače pa pohvale. Upam da bo naše gasilsko društvo dobilo kakšno spletno stran, ker če je nebo bom jo jas naredil in upam da se bo postavila na .si, .net ali .com

Lp, Daniel Kotnik
E-Mail: daniel.kotnik@gmail.com
GSM: 031/211-282

Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.
E-Mail: daniel.kotnik@gmail.com
GSM: 031/211-282

Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.
-
Slavko Draksler
- Kraj: Hrastnik
Oskar živjo!sedaj ti pa napišejo , DA JE LE EDEN (1) GASILEC BIL NA INTERVENCIJI UHAJANJA PLINA !
Mislim, da se ti ni treba preveč razburjat glede naših intervencij, saj se v 20 letih, odkar opravljam to delo, marsičesa naučiš in si pridobiš izkušenj, ter temu primerno ukrepaš.
V poročilu seveda ne bom napisal, da mi je iz centra javil, da je občanka javila, da se že celo popoldne zunaj objekta malo vonja plin (dopoldne so vzdrževalci opravljali neka dela v omarici) in da je serviser že nekaj ur obveščen. Na center je klicala zato, ker serviserja še ni bilo, in bi bilo dobro preventivno pogledati kaj je vzrok. Vzrok pa je bil manjša razpoka na regulatorju, ki sem jo komaj našel z milnico.
In sedaj ne vidim razloga, da gre na kraj več gasilcev ( oddaljenost od gasilskega doma cca 500 m), ki bi jih moral aktivirati. Da pa sem uporabil ŠPIČALNIK je pa vzrok ta, ker sem se nekako moral pripeljati na kraj, pa tudi objekt je nedostopen za večja gasilska vozila.
Glede taktike pa toliko, da se vsa izobraževanja opravljajo kvalitetno in z usposobljenimi kadri, kar s svojim znanjem dokazujejo tudi nekateri člani naše GZ, ki so večkrat prisotni na tem forumu.
Pa en lep pozdrav iz Hrastnika
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Slavko glede na povedano je vsekakor nekaj narobe pri tem posredovanju. Kaj? Je že Oskar namignil
Upam si rečt, da jo ni intervencije, ki jo lahko opravi en gasilec glede na način, kot nas uči taktika in tudi zdrava pamet. Praksa je sicer na žalost nekaj drugega. Zakaj pa je tako, je pa vsekakor odvisno tudi od vašega izobraževanja.
Pa še nekaj. En gasilec ne pomeni nič, dva zelo zelo malo, trije pa že lahko uredijo kako malenkost. Ampak res malenkost.
Pa brez zamere.
Upam si rečt, da jo ni intervencije, ki jo lahko opravi en gasilec glede na način, kot nas uči taktika in tudi zdrava pamet. Praksa je sicer na žalost nekaj drugega. Zakaj pa je tako, je pa vsekakor odvisno tudi od vašega izobraževanja.
Pa še nekaj. En gasilec ne pomeni nič, dva zelo zelo malo, trije pa že lahko uredijo kako malenkost. Ampak res malenkost.
Pa brez zamere.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!