PLAKAT MESEC POŽARNE VARNOSTI

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

KAKO VAM JE VŠEČ PLAKAT MPV

Glasovanje se je zaključilo dne 27. Oktober 2005, 19:58

mi je všeč
21
33%
mi ni všeč
43
67%

Skupaj glasov: 64

gast

Odgovor Napisal/-a gast »

mi se vidi da so pri geslu kopirali skirco s foruma-zbiratelji.

**gast
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

Kar nekaj na hitro narejeno...IZ MAJHNEGA ZRASTE VELIKO. Kje sem že to enkrat slišal??? Nekaj v povezavi z otročki...hm hm??? :oops:
Uporabniški avatar
Martina
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Martina »

ojla :D

tudi meni je plakat všeč... brez odvečne navlake... všeč mi je tudi to, da ni "vsakdanji"... ko greš mimo plakata, ga vsaj malo z očmi ošvigneš, kaj to sploh je... kar je tudi namen plakatov, da NAJPREJ pritegnejo pozornost, šele nato sporočajo... sporočilo je kratko in jedrnato, na kratko tudi s slikco prikazano... še večji efekt sporočilnosti plakata daje belo ozadje in na sredini manjše "sporočilo"... in ta slogan ni kopiran od skirce kot je gast napisal :roll:

in če se ne motim... je plakat in njegova sporočilnost namenjena širši množici in ne gasilcem...

Lp
Vaja dela mojstra, če mojster dela vaje! :)
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Tudi zame je plakat dober. Sporočilo je jasno in podkrepljeno s slikico.
Bela barva pritegne pozornost.
Čestitam avtorju. =D>
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Andrej Z.cestar

Odgovor Napisal/-a Andrej Z.cestar »

En boljših plakatov zadnje čase, brez nepotrebne navlake, enostaven in razumevajoč!
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Andrej Z.cestar napisal/-a:En boljših plakatov zadnje čase, brez nepotrebne navlake, enostaven in razumevajoč!
Torej, potem pohalite avtorja: MORS oz. Upravo za zaščito in reševanje. Mogoče bomo pa "prestopili" k drugi firmi, saj se je v Mariboru videlo, da denarja ne manjka :wink: .

Aha, pa še koliko je pokasiral idejni snovalec enostavnega in razumevajočega plakata. Dokler so ga risali otroci, so dobili bore malo, če sploh kaj.

LP

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Meni se zdi plakat trapast.
Slogan je ukraden in nehote takoj pomislim na nekaj povsem drugega. Font črk je nepotrebno različnih dimenzij. Ideja je v osnovi jasna tudi brez tega. In glede na vsebino in slogan bi spodaj lahko pisalo tudi zavarovalnica Triglav ali kaj takega. Oblikovno tudi ne gre za noben presežek saj sem kaj takega videl že vsaj petkrat v različnih kontekstih. Med drugim tudi za viagro. Sam izbor barv je slab in vse prej kot gasilski.

Ampak ker so ga izbrali veliki modreci je najbrž dober in jaz nimam pojma.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

Jure ne tako ostro.
Darko
Uporabniški avatar
edvard
Kraj: Komen

koledar

Odgovor Napisal/-a edvard »

hm... no coment... :bang:
DELAJ NAPAKE, AMPAK DELAJ JIH PRAVILNO! (LOESJE)

http://www.carnium.si
http://www.gasilcikranj.si
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Dobro da se mesec izteka...
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
lipe
GE: Preddvor

Odgovor Napisal/-a lipe »

LP!

Tudi meni je plakat všeč.
Ne glede na podobnost z zavarovalniškimi je še vedno bolši kot že premnogi doslej.
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Saj vem, da smo tule tisti ki hvalimo v manjšini, ampak bom pohvalil tudi jaz. =D>
Zakaj? Ker se mi zdi da je oblikovno glede na minula leta prinesel nekaj svežine, malo modernejši pristop. Pa naj bo slogan kopiran ali ne!

Kot ste nekateri že ugotovili je namen plakata da pritegne pozornost, da se človek ob njemu ustavi in prebere kaj nam sporoča. In z "minimalizmom" in belo površino mislim, da mu kar uspeva.
Namen plakata tudi ni prepričevati prepričane (gasilce) ampak je namenjen širši javnosti, pa da se ta ob tem malo zamisli!

Seveda ne pričakujem, da bomo vsi istega mnenja, amak ni pa treba takoj vsega popljuvati do temeljev. :oops: :wink:
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Tomkat napisal/-a:Seveda ne pričakujem, da bomo vsi istega mnenja, amak ni pa treba takoj vsega popljuvati do temeljev. :oops: :wink:
No če pričakuješ različna menja potem najbrž veš da je nasprotno od hvaliti grajati. Torej se ne čudi če si kdo drzne (bes ga plentaj) kakšno stvar (sploh če ima argumente) tudi kritizirati. Mislim da hvaliti vsako neumnost ravno tako ni na mestu, se ti ne zdi?
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Jure Čokl napisal/-a:
Tomkat napisal/-a:Seveda ne pričakujem, da bomo vsi istega mnenja, amak ni pa treba takoj vsega popljuvati do temeljev. :oops: :wink:
No če pričakuješ različna menja potem najbrž veš da je nasprotno od hvaliti grajati. Torej se ne čudi če si kdo drzne (bes ga plentaj) kakšno stvar (sploh če ima argumente) tudi kritizirati. Mislim da hvaliti vsako neumnost ravno tako ni na mestu, se ti ne zdi?
Se strinjam, da hvaliti vsepovprek tudi ne gre. In tudi jasno mi je, da je nasprotje hvaljenja grajanje.

Hotel sem le reči, mogoče se nisem najbolje izrazil, da je normalno da so mnenja različna, da pa le ni tako hudo, da je čisto zanič.
Kot tudi ni tako dobro, da je najboljše.
Saj sem mogoče malo zakompliciral, ampak mislim da se zdaj bolje razumeva?
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

:lol: :lol: :lol: Ja, dr. Tomkat, se! :lol: :lol: :lol:
Odgovori