Nesreča gradbenega žerjava
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Oskar hvala za odgovore! Vsaj približno si zadevo predstavljam....ja sej vem da vedno sodelujejo zdravniki in medicinci z gasilci v samem reševanju sam tokrat me je zanimalo ker je res takšna nesreča bolj redka in še reševanje se je izvajalo zelo visoko iz tega se mi je porajalo vprašanje!
No pa še nekaj me zanima katero vse opremo ste uporabili?? Upam da nisem preveč radoveden....
No pa še nekaj me zanima katero vse opremo ste uporabili?? Upam da nisem preveč radoveden....
Tehnika nam lajša življenje!
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
na Brontu je vitel , ki se namontira na košaro po potrebi.
Obleke imamo normalno da različne , saj sproti kupujemo ko imamo kaj denarja. Vzamemo najcenejšo varianto. pa prosim , ne me več tega spraševat ker bom popizdil !!
Žerjav se lahko postavi različno visoko. Ta je bil nekje na 35 metri , po moji približni oceni. Kabina je iz profilov in nekaj aluminij pleha. Udarec je bil silovit, ni zaščite !
Obleke imamo normalno da različne , saj sproti kupujemo ko imamo kaj denarja. Vzamemo najcenejšo varianto. pa prosim , ne me več tega spraševat ker bom popizdil !!
Žerjav se lahko postavi različno visoko. Ta je bil nekje na 35 metri , po moji približni oceni. Kabina je iz profilov in nekaj aluminij pleha. Udarec je bil silovit, ni zaščite !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Nisem mislil nič hudegaOskar napisal/-a:na Brontu je vitel , ki se namontira na košaro po potrebi.
Obleke imamo normalno da različne , saj sproti kupujemo ko imamo kaj denarja. Vzamemo najcenejšo varianto. pa prosim , ne me več tega spraševat ker bom popizdil !!![]()
![]()
![]()
Toliko pa še ločim13-PGD CERKLJE napisal/-a:gobi na brontotu ni vitel ampak je VT!
evo še slikco od bliži
- 13-PGD CERKLJE
- Kraj: Cerklje
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
Ja BAČO Henkel ima svoje gasilce.BAČO napisal/-a:Ali kdo ve, če ima HENKEL na izmeni kaj svojih poklicnih gasilcev, ker po izjavi ene od zaposlenih, je takoj po zrušitvi žerjava, priletel v poškodovano stavbo eden od gasilcev in odredil takojšnjo evakuacijo delavcev iz te stavbe.
Andrej - KRAŠKI
041-790-044
Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.
041-790-044
Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.