spodnja kungota dobila novo vozilo 16.4.2005
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
233478 napisal/-a:scam z nadgradnjo bi stal 18.000.000 sit samo ker smo dobili davek nazaj itd. zato je stal 12.000.000 sit
Ali se lahko prijavim v vaši občini. Imate velike davke in verjetno zato dobite veliko nazaj.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
O tem:majkel napisal/-a:Rafter hehehe![]()
![]()
![]()
![]()
.
Čuj, iz Kungote sem, pa ne vem, o čem govorita vidva z 233478. Dobra fora
Cena brez DDV = 12 MIO SIT233478 napisal/-a:scam z nadgradnjo bi stal 18.000.000 sit samo ker smo dobili davek nazaj itd. zato je stal 12.000.000 sit
Cena z DDV = 18 MIO SIT
Razlika (DDV) = 6 MIO SIT
6 MIO SIT / 12 MIO SIT = 0.5 = 50%
A mam prav?
- Marjetica
- moderator

- Kraj: Hotinja vas-mariborska regija
Tale izračun pa ne bo držal, ali se pa jaz ne spoznam na finance233478 napisal/-a:scam z nadgradnjo bi stal 18.000.000 sit samo ker smo dobili davek nazaj itd. zato je stal 12.000.000 sit
Najprej : če bi stalo vozilo skupaj z DDV 18.000.000,00 sit
Kot drugo: DDV se ne vrača, lahko se samo prijavite za sofinanciranje toda, če ste vozilo nabavili v letošnjem letu, se lahko za sofinanciranje prijavite šele zdaj, rok je mislim da do 17. julija.
Ja, mogoče se pa motim, popravite me
V hitrosti časa nikar ne pozabite nase in sebi ljube ljudi!!!
Ja Marjetica rok za prijavo na sofinanciranje je do 11. JULIJA 2005Marjetica napisal/-a: Kot drugo: DDV se ne vrača, lahko se samo prijavite za sofinanciranje toda, če ste vozilo nabavili v letošnjem letu, se lahko za sofinanciranje prijavite šele zdaj, rok je mislim da do 17. julija.
Ja, mogoče se pa motim, popravite me
( za opremo nabavljeno od 30.06.2004 do 01.07.2005 )
LP BAČO
Zadnjič spremenil BAČO, dne 4. Julij 2005, 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Čudovito vozilo! Bravo Sp.Kungota! Na žalost samo to da sem tako blizu gasilskega doma in bodo mi prišli gasiti hišo z 500l vode!!! Upati bom pač moral da bo stari dojc vžgal in da se bo naredil napad kot je treba ali pa bodo prišli gasilci iz Zg.Kungote!
Nesmiselen se mi pač zdi takšen vrstni red nabave opreme in vozil, da je bolj važno gasiti travo kot pa domove in reševati človeška življenja(tudi bolj važno kot redni pregled izolirnega dihalnega aparata,...).
Brez zamere ampak očitno potem že more tako biti ,samo nebi bil rad v vaši koži z takšnim ročnikom in 500l vode ter nepregledanim IDA v notranjem napadu (ali pa še nekateri gasijo samo od zunaj?)
Želim srečno vožnjo in čim manj intervencij!
LP!
Nesmiselen se mi pač zdi takšen vrstni red nabave opreme in vozil, da je bolj važno gasiti travo kot pa domove in reševati človeška življenja(tudi bolj važno kot redni pregled izolirnega dihalnega aparata,...).
Brez zamere ampak očitno potem že more tako biti ,samo nebi bil rad v vaši koži z takšnim ročnikom in 500l vode ter nepregledanim IDA v notranjem napadu (ali pa še nekateri gasijo samo od zunaj?)
Želim srečno vožnjo in čim manj intervencij!
LP!