FIRE CHIEF
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Katero igro imaš to? Fire chief ne verjamem, ker jaz sem imel drugačno sporočilo, ki je že bilo omenjeno v temi, FD2 pa tudi ni, ker je malenkost drugačno od tega. Uporabi Mulo za NoCD <khm>.
LP,
Martin Plavec
PS: Trenutno igram Emergency 3, v originalu nemška, a sem jo "spremenil" v angleško, ker mi nemščina ne leži
. Moje mnenje je
VERY GOOD, a malo komplicirana na čase 
LP,
Martin Plavec
PS: Trenutno igram Emergency 3, v originalu nemška, a sem jo "spremenil" v angleško, ker mi nemščina ne leži
Pozdravljeni
Pred 14 dnevi sem si prek Amazonu narocil igrci Emergency 3 in Fire Chief. Men je osebno igrca Emargency 3 dost boljsa od Fire Chiefa. Boljsa grafika, bolj realisticna in predvsem tezja. Trenutno mi dela tezave soba v kateri moram resit dva ponesrecenca iz jezera, pa enega nikakor ne morem najdt.
Lep pozdrav Samo
Pred 14 dnevi sem si prek Amazonu narocil igrci Emergency 3 in Fire Chief. Men je osebno igrca Emargency 3 dost boljsa od Fire Chiefa. Boljsa grafika, bolj realisticna in predvsem tezja. Trenutno mi dela tezave soba v kateri moram resit dva ponesrecenca iz jezera, pa enega nikakor ne morem najdt.
Lep pozdrav Samo
Aja, pa še to. Kolikor sem opazil, imata obe igri (in še katera podobna) napako: ko vozila dogorijo do neke točke
EKSPLODIRAJO
. Igra pač rabi neke efekte, vendar se to v resnici ne dogaja, tako da če hočejo biti bolj realni, naj to odpravijo, ker potem ljudje mislijo, da bo res eksplodiralo, ko bodo naleteli na goreč avto!
LP,
Martin Plavec
LP,
Martin Plavec
Aja, da ne pozabim
Link do nadaljevanja igre FIRE CHIEF, FIRE DEPARTMENT 2. Kakšna so vaša mnenja o igri?
LP,
Martin Plavec
LP,
Martin Plavec
Ta drugi naj bi bil ujet pod podrtim drevesom pod mostom!Samci napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav Samo
LP,
Martin Plavec
Sm ze naredil to sobo zdej pa v naslednji sobi neznam ljudi stran spravt od tovornjaka.Martin P. napisal/-a:Ta drugi naj bi bil ujet pod podrtim drevesom pod mostom!Samci napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav Samo![]()
LP,
Martin Plavec
Lp Samo