Ja no Metod!
Glede tega da se na njih nabira prah si imel upavičeno bojazen! Samo če bojo računačnlniki po društvih in jih bo mladina uporabljala oziroma bojo več namenski je to kvečjemu privlačen magnet za malde, da pristopijo k gasilstvo! Sicer pa vsa čast da ste zbrali toliko denarja za tako stvar kod so računalniki! Po nekaterih GZ nimajo niti za cevi denarja! Tako da tukaj pri nas nekatera drušvta dobesedno propadajo, saj ostanjeo samo tisti kateri si lahko sami priskrbijo dovolj velik proračun !
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Preden se preveč razburim bom za danes raje nehal. Če ne bom mel spet bolnica-party tak kot je bil prejšnji teden.
V kot pa v jok
Pes, dej ti tole malo bolj razloži????
Metod G.
S tem je bilo izraženo moje počutje in naše stanje.
Nikakor ni bilo namenjeno Vam. Hvala bogu če ste tako močni da si lahko to privoščite.Nikakor niso bile emocijske ikone namenjene komu drugemu na forumu.
Hanzi napisal/-a:@brankoS: bo treba tole kar v duplikatu naredit
moja prva objava
Hja duplikat bo mal težji Hanzi, ker morva pol bližje hiše postavit. Lahko pa mogoče izkoristva stolp v gasilskem domu .
Glede prve objave pa kr korajžno, saj veš kako bilo tud kje drugje prvič , zdej pa vaja dela mojstra
tudi pri nas imamo računalnik ki ni nekaj staršnega kakršnega imamo drugi doma je srednje dober.Tudi povezavo z internetom imamo in sicer ISD priključek čeprav sem bil proti ISDN-ju saj imamo v gasilskem domu kabelsko in bi to lahko pridom izkoristili še za kaj druga ne samo za internet
Lani smo uredili v gasilskem domu pisarno , tako da je računalnik tam . Pisarna je tudi stalno ogrevana da lahko bilo kdaj prideš tja kaj pogledat ali napisat ipd .