Mobitel

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
roman
Kraj: Celjska regija

Odgovor Napisal/-a roman »

Točno tako, Mobitel vidi samo dobiček in nič drugega, kar je lepo razvidno iz ponudbe :lol: .

Lp, Roman
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Bo treba šaltat na UKV zveze pa bo bolj poceni hihi... :lol: :lol: :lol:

LP Mitja

p.s.

upajmo da se bo kaj našlo !
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

Ta novi paket je malo prerihtan penzionistični malo pa študentski paket.
Kdo bi se na Mobitelu sekiral.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Ja včeraj je P GZS bilo seznanjeno s ponudbo Mobitela in jo je kot tako tudi sprejelo :oops: Ugotovitve so podobne kot ste jih navedli že vi, edino kar je še ( po moje ) potrebno dodati je, da te "prešaltajo" iz navadnega SOS paketa na novi SOS plus v petih dneh, če izpolniš formular in da moraš biti v SOS plus paketu najmanj dve leti, če izkoristiš možnost ugodnega nakupa katerega od aparatov iz akcijske prodaje. :roll:

lp DC
Uporabniški avatar
Jaka
Kraj: Podhom

Odgovor Napisal/-a Jaka »

Zanima me, kdaj predvidevajo podpis pogodbe z Mobitelom ter pričetek veljave novega paketa. Ali kdo ve te malenkosti :?:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Jaka:

Saj sem povedal, da je bil sprejet sklep :evil: , če ni bilo podpisano danes bo pa zihr v ponedeljek, saj se je "salamensko" mudilo :lol: ( uh, zdaj mi že Jaka nič več ne verjame :lol: )

lp DC
Uporabniški avatar
Jaka
Kraj: Podhom

Odgovor Napisal/-a Jaka »

No, saj ti verjamem :lol: . Kam pa pridemo, da bi dvomil o vsem :lol: . Pa vseeno rad še enkrat vprašam :oops: . Je bolj sigurno :lol: .
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Mobitel

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Včeraj sem na imel pogovor z vodilnimi možmi prodaje na Si mobilu. Orisal sem jim sliko našega dela, številčnost in pa seveda predstavil pojem prostovoljnosti. Vse to samo za to da nekdo pokaže nekaj več interesa od države in da nam RES ugodno ponudi nekaj oprijemljivega. Vrjetno bodo pripravili nekaj aparatov po 1 evro, kar je najbolj zanimivo so predlagali sklepanje razmerij na "kraju dogodka" torej v gasilskih društvih. Kaj več zaenkrat nimam...

no ja in še prošnja.... če je kdo od prostovoljcev pripravljen skopirati kak račun od SOS paketa, seveda brez glave saj je zajamčena anonimnost. Če nam uspe bo natrgu zelo močna konkurenca SOS paketu oz. SOS plus paketu. Ne pričakujem revolucije....

Napišite mi nekaj pametnih predlogov kaj naj ta paket vsebuje, seveda tudi z operativnega stališča.. Ta teden po preznikih delamo naprej.

Lep pozdrav Marko NOVAK

p.s. moj mail marko.novak@slo-kabel.si
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Rok Ušen
GE: Savinjska

Odg: Mobitel

Odgovor Napisal/-a Rok Ušen »

Cenim trud, ampak menjavati iz omrežja mobitel na Simobil zaenkrat - vsaj pri nas ne bo šlo! Simobil ni pokrit kot bi si želel in četudi bi bili mobiteli in naročnina zelo ugodni nam nič ne bo pomagalo, če pa ne dobiš signala.

Mogoče bi jim tudi to malo predstavil - nekateri si morajo v stanovanju poiskati določeno mesto in točno tam stati, če želijo, da lovijo signal. Pa smo doma v dolini, na odprtem. Si ne predstavljam, kako je to tam, kjer je okoli veliko hribov in ostalih naravnih pregrad.
Rok Ušen, GČ I. st.
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

blondi napisal/-a:Cenim trud, ampak menjavati iz omrežja mobitel na Simobil zaenkrat - vsaj pri nas ne bo šlo! Simobil ni pokrit kot bi si želel in četudi bi bili mobiteli in naročnina zelo ugodni nam nič ne bo pomagalo, če pa ne dobiš signala.
Blondi, pa saj tukaj ne gre za menjavanje operaterja, tudi jaz sem pri Mobitelu in tudi nameravam ostati, ampak če bo kateri izmed drugih operaterjev pripravil kakšen ugoden paket za gasilce, bodo tudi drugi primorani nekaj storiti ( zmanjšati stroške pogovorov, prodajati aparate po ugodni ceni, vključevati dodatne storitve....), če bodo hoteli obdržati svoje uporabnike.

Vsaka konkurenca je dobrodošla :!:

LP BAČO :wink:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Marko Novak napisal/-a:Včeraj sem na imel pogovor z vodilnimi možmi prodaje na Si mobilu. .........
Marko, predpostavljam da hočeš vzpostavit pri Simobilu alternativo Mobitelovi ponudbi. :D
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Ne alternativa ni beseda za boljše cenejše.... hočem da se potrudijo izdelat paket za "gasilce" oz vse operativce v sistemu ZiR-a. Pogoj je vsaj nekaj aparatov po ceni 1 evro ,ipd......to je sedaj v fazi pogovorov. Ni kaj , če bo novo vodstvo naj bo še nov paket. :lol:
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
Godec A.
Kraj: Volavlje

Odgovor Napisal/-a Godec A. »

Pozdravljeni.

Že dolgo ni nihče pisal v podobnih temah akcijskih ponudbah naročniških paketov za gasilce, oziroma za podobne prostovoljce (da se komu ne zamerim).

Pri drugih operaterjih situacije ne poznam, razen pri Mobitelu. Pri Mobitelu imamo na voljo dva paketa, SOS in SOS+. Podrobnosti ne bi omenjal, ker upam da so vam znane. Edino kar bi povdaril je, da sta si zelo podobna paketa Itak za mlade do 30 let in SOS+ paket. Ne vem če veste, ampak Mobitel je korenito preoblikoval tisti paket, torej Itak paket. Sedaj se imenuje Džabest. Ni tako pomembna sprememba imena, pač pa to, da za mesečno naročnino 15€ dobiš ogromno. Lahko pozanimate kaj vse je všteto v to vsoto. Je brez dvoma ena najugodnejših ponudb ta trenutek v pri slovenskih operaterjih mobilne telefonije, ampak moraš biti v tej starostni skupini.

Zakaj to omenjam. Zato, ker se mi zdi, da če smo prej bili gasilci enakovredni mladim, torej da smo imeli na voljo nek paket z določeno ugodnostjo, da si to zaslužimo tudi sedaj. Če so spustil letvico pri mladih do 30 let, jo bi lahko tudi pri nas.

Zanima me kdo se je v preteklosti dogovarjal o popustih za nas gasilce? Ali je bila to GZS, ali kdo drug? In če se dela kaj na tem tudi sedaj? Sedaj je čas, da se nekaj spremeni, ker so pogajalska izhodišča dobra.

LP, Andrej
NA POMOČ!!!
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Peter »

Predlagam obisk spletišča www.komuniciraj.eu, kjer si lahko vsak najlažje izračuna, kateri paket oz. operater je zanj najbolj ugoden.
Uporabniški avatar
Godec A.
Kraj: Volavlje

Odgovor Napisal/-a Godec A. »

Če hočem izračunati kakšen bi bil znesek računa pri različnih ponudnikih, potem moram vedeti koliko kličem v posamezna omrežja, koliko SMS-jev pošljem itn.

Vse vredu in prav, ampak, če varčujem pri klicih zaradi tega, da ne bi imel prevelikih stroškov, potem ne vem koliko bi pa dejansko ustvaril stroškov s klicanjem, če ne bi varčeval. Kar pomeni, da ta ocena ni in ne more biti pravilna, če ne vem koliko bi klical, če bi...

Na tem Mobitelovem novem paketu (ga lahko imam, ker sem še v tej starostni skupini) ne varčujem nič, pa ne bom presegel zakupljenih količin. Zanima pa me, kolikšen bi bil znesek računa, če bi toliko uporabljal telefon v starem paketu. Ta podatek bi pa bil pravilen. Moja poraba pri starem paketu bi bila do tega trenutka 18.72€. Če prištejem še naročnino 6€, sem na cca 24€. Pa smo šele malo čez polovico mesca.

Ampak pustimo te izračune in to kateri ponudnik je najcenejši. Ne delam nobene reklame, ker to ni moj namen. Kar se dobi pri Mobitelu za 15€, je trenutno brez konkurence. To potrjuje tudi prehod mnogih od "Zelenih" na "Rdeče".

Še enkrat povdarjam, in to je bistvo, da je ta paket samo za mlade. Ker pa smo "SOS-sovci" bili nekoč enakovredni mladim, pa bi lahko bili enakovredni tudi sedaj.

LP
NA POMOČ!!!
Odgovori