Odprl sem to temo z namenom da si tu na enem mestu ob koncu leta oa tudi v bodoče ob raznih drugih prilikah izmenjamo čestitke in želje.
Torej kar gremo…..
Vsem gasilcem,gasilkam in njihovim bližnjim ter vsem obiskovalcem tega našega Foruma - strani Gasilci.org
želim vesele božične in novoletne praznike ter srečno,zdravo,uspešno in predvsem pa varno novo leto 2005.
Srečno vsem!
Tudi z moje strani vesele Božične praznike in vse naj naj v 2005.
Pa veliko denarja za delovanje gasilcev in modrost pri nakupih opreme.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Tudi v mojem imenu ter v imenu celega PGD Dolenji Logatec, želim vsem kolegom in kolegicam veliko sreče, zdravja, veselja, čim več uspešno zaključenih intervencij, čim manj poškodb in obilico veselja do prostovoljnega gasilstva!!
Še tako naprej in lep pozdrav!
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Tudi jaz se pridružujem vsem željam, ki so bile že natipkane zgoraj, predvsem pa vam prijatelji na forumu želim, da naj bo leto 2005 prežeto z zdravjem, srečo in novimi potmi. Naj v miru se začne in v miru konča.
SREČNO 2005
Izkušnja je najboljši učitelj, ampak šolnina je visoka.
Vsem uporabnikom GASILCI.ORG želi Prostovljno gasilsko durštvo Cerklje na Gorenjskem vesele, srečne ter predvsem varne božične in novoletne praznike.
Lep pozdrav iz Cerkelj na Gorenjskem
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE TER SREČNO , ZDRAVO IN USPEŠNO NOVO LETO VSEM UPORABNIKOM FORUMA,TER OBILO OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA IN DA BI SE TO LETO VSEM URESNIČILE SKRITE ŽELJE.
Kjer je dim, je tudi ogenj.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Pozdravljena koroška,kjer koli si.
L.P.Miran 70