Tečaj za vodjo enot
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Eh, vidiš, ko si preskromenkosma napisal/-a:ne ni bilo krize, si mi hotel še en vprašanje postavt za 5, pa sem rekel da bo 4 kar za dost
No v glavnem, jaz sem z znanjem celotne ekipe kar zadovoljen, seveda pa je problem, saj nekateri v društvih niti nimajo IDA, kar je najbolj zaskrbljujoče.
Prav tu pa pričakujem, da boste kot novi častniki svoje sile usmerili tudi po nabavi takšne opreme, brez katere si v današnjem času že težko predstavljamo pravo posredovanje.
Časi mokrih brisač ali robcev so za gasilce definitivno mimo.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
No lahko da je dal kosma ta veselega smeškota zraven, jaz pa bi pri tem pripomnil, da so bili urnik in sami termini tečaja pripravljeni slabo. Kolikor sta mi oba naša člana prenesla podatke iz samega tečaja, naj bi imela za pripravo taktične naloge točno en teden časa od navodil, do oddaje.
Bomo videli kaj bo ratalo, je pa res, da pomankanje časa privede do načina dela copy-paste, kar pa zmanjšuje kvaliteto samega izdelka in tudi količino pridobljenega znanja.
Bomo videli kaj bo ratalo, je pa res, da pomankanje časa privede do načina dela copy-paste, kar pa zmanjšuje kvaliteto samega izdelka in tudi količino pridobljenega znanja.
LP
Miha
Miha
Sem slišal, da ste imeli kar delovni dan. Lepo in me veseli, da smo tudi pri nas dobili novega častnika, ki je res operativec po duši in pripadnosti.
Čestitke vsem iz regije LJ3.
Čestitke vsem iz regije LJ3.
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Ja, res sem vas imel namen obiskat, pa ne zaradi ocen, ampak, ker sem bil prepričan, da bo šla zaključna vaja brez problemov, pa da bi bil potem še jaz mal važenkosma napisal/-a: Janez smo te pričakovali v soboto 12.03. na Igu, smo vsi trepetali za ocene (hec)![]()
Praktične vaje so končane, sedaj je samo še finale podelitev činov.lp
Čestitke k uspešno opravljenemu tečaju, svetleča ramena boste pa poleti pokazali na kašni paradi
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Re: zaključek
Kolko mi je znano, so tečaji in čini že vpisani v Vulkan. Samo odojek za fešto pa se še redijezdec napisal/-a:Mene pa mal zanima kdaj je zaključek tega tečaja. A Simonci še ni uspelo naredit seznama, kdo smo hodili na tečaj.
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane