zdravo!
No bliža se pomlad in zopet bo treba resno poprijet za delo in pričnet z vajami! No glede oblačenja na samih tekmovanijh pa imam nekaj vprašanj!
1)Kako imate po društvih opremljene delovne obleke-imate grbe,imena ...? no zanima me še kej se da to najugodneje našiti-če ve kdo za kakšno firmo ki se s tem ukvarja naj sporoči!!
2)Z fanti v desetini se dogovarjamo da bi si dali izdelat društvene majice...zanima pa me kje se da to najugodneje in najkavlitetneje dobit...sigurni imate izkušnje s tem zato vas prosim za pomoč!!
hvala!
OBLEKA!
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
obleka
najlepša hvala za odgovor!
no glede tipizacije "polo" majice pa me zanima kje na pridem do te tipizacije, da si stvar ogledam!
hvala še enkrat za pomoč!
no glede tipizacije "polo" majice pa me zanima kje na pridem do te tipizacije, da si stvar ogledam!
hvala še enkrat za pomoč!
- man 14.284
obleka
Icko hvala!
Že grem na lov!!
Lp MATAJŽ(man 14.284)
Že grem na lov!!
Lp MATAJŽ(man 14.284)
- man 14.284
majica GZS
helo!
Hvala Andrej za inf.
No zanima me še nekaj:Recimo da si naša desetina nabavi te majice potem pa damo na hrbtno stran izvezat še naziv društva ali s tem kaj kršimo kaka pravila al je to čisto normalno??
lp Matjaž
Hvala Andrej za inf.
No zanima me še nekaj:Recimo da si naša desetina nabavi te majice potem pa damo na hrbtno stran izvezat še naziv društva ali s tem kaj kršimo kaka pravila al je to čisto normalno??
lp Matjaž