Zadnji čas je da tole rubriko malo popestrimo. Žal , fantje pišete preveč stare, istrošene vice ali celo take uvožene.
Napišite nekaj orginalnega , našega iz domačih logov. Ne pozabite da je to rubrika za šale in ANEKDOTE. Pa ne mi rečt , da jih pri tako množični organizaciji ni !!
Le zapisati jih je potrebno.
Anekdota
SMRDEČA EKSPLOZIJA
Zgodilo se je v mojem požarnem rejonu lansko zimo. Za to štorijo sem izvedel šele pred nekaj dnevi od prijatelja. Ker je zanimiva in zelo poučna jo bom poskušal opisat tako kot sem slišal. Sem pa stvar preveril in popolnoma drži.
Dva naša vrla krajana (mislim da sta bila oče in sin) sta neko zimsko nedeljo ugotovila , da hišna greznica ne sprejema več materiala iz straniščne školjeke.
Ugotoviti sta želela kaj je zamašeno. Pred hišo sta hotela odpreti betonski pokrov greznice , pa je bilo vse zamrznjeno. Nekdo je predlagal , da bi pokrov polila z bencinom !

Mislila sta , da bo bencin stalil led.
Čez nekaj časa jima je vseeno uspelo odpreti pokrov. Buljila sta v greznico , da bi videla ali je kje kaj zamašeno. ker se nič ni videlo je eden od njiju prižgal vžigalnik in posvetil.
Očitno je bencin pritekel v greznico in čez sekundo je nastala eksplozija hlapov in bio plina . Izbuh iz greznice je oba možakarja vrgel 5 metrov daleč , kjer sta si hladila opekline v snegu. Vso dvorišče je bilo polno fekalij. Eden od njijo je moral iskat celo zdravniško pomoč. Ko se je v hiši , v kopalnici želel malo umiti je našel pravo katastrofo. Vsa kopalnica je bila polna fekalij , ki so bruhnile skozi školjko iz "minirane "
greznice.
Morate priznati da zelo poučni , smešni in žalostni dogodek hkrati !