Čestitke še enkrat
PS. Še nekaj me zanima, kako imate ostali "VIP-ovci" urejeno glede plačila LG. Jaz osebno sem Juretu že predlagal, da bi mu povrnil vsaj stroške pošiljanja, pa se niti slučajno ne strinja. Ali imate ostali iste probleme
lp
Bine
Moderator: Vrsho

Jože Snoj napisal/-a:Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
Drago,Drago napisal/-a:Jože Snoj napisal/-a:Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.Toliko truda za takšno priznanje
![]()
lp DC
Tresla se je gora, rodila se je miš.Jože Snoj napisal/-a:Šlišal sem, da imate v GZL pravo paniko okrog priznanja Matevža Haceta. Eden od članov nadzornega sveta mi je povedal, da imajo v paci naše najvišje funkcionarje: Toneta Podobnika, Jožeta Vidmarja in Iztoka Zajca. Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
Lep pozdrav !