Ljubljanski gasilec - nova podoba

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
binep
Kraj: Podnart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a binep »

Jure kot sem ti že napisal v mail res špica :!: :!: :!: . Vse čestitke k tvojim uspehom, ki so vsake dva meseca boljše in močnejše. Že papir je tako kvaliteten, da ne moreš da nebi prebral vse članke :lol: da o avtorjih nebe rekel niti ene slabe besede. Ob vsaki novi izdaji pa vidno presenečaš bralce, vedno si mislem tole je pa pomoje višek, ki ti je uspel, ko pa pride nova izdaja....pa zopet isto mišljenje.

Čestitke še enkrat

PS. Še nekaj me zanima, kako imate ostali "VIP-ovci" urejeno glede plačila LG. Jaz osebno sem Juretu že predlagal, da bi mu povrnil vsaj stroške pošiljanja, pa se niti slučajno ne strinja. Ali imate ostali iste probleme :shock: V primeru, da jih imate predlagajmo ustrezno rešitev za Jureta :lol: :lol: Moje mnenje je, da vsaj stroške pošiljanja bi pa res lahko dobil povrnjeno.

lp

Bine
Uporabniški avatar
Matej B.
GE: Ptuj / Tržec
Kraj: Ptuj - Tržec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Matej B. »

Na žalost še nisem uspel priti do novega Ljubljanskega gasilca. Dajte tisti ki jih imate prinesite kake 3 zadnje številke pa da še skupaj pokomentiramo in pogledamo.
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

:oops: :oops: :oops:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
lipe
GE: Preddvor

Odgovor Napisal/-a lipe »

LP!

No, včeraj sem tudi jaz prejel sveži izvod in si ne morem kaj da ne bi spet pohvalil vloženega truda. Bavo Jure in ekipa! =D>

Kar pa se plačila tiče:
Tudi jaz bi z veseljem povrnil vsaj stroške pošiljanja.
Ena od možnih rešitev je, da mu pridno pošiljamo kvalitetne slike, ki jih bo lahko uporabil v naslednjih edicijah.

Na to bi pa pristal - mar ne Jure ?!
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Rečeno - storjeno. Tale Kranj bi bil odlična valuta. Če ima kdo slike, se Ljubljanski gasilec toplo priporoča.

Seveda bi jih naredil sam, pa sem bil na morju... :twisted: :twisted: :twisted:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Lepo tebi.... :x
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
Kontakt:

Na srečanju forumovcev bom imel s seboj nove številke LG. :P Kolikor jih bo še ostalo - prav veliko jih ni več... :lol:
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Eee....jih boš delil ob marendi???? :twisted: :twisted:

Se malo hecam Jure bomo za mini štant poskrbeli.... :twisted: dont worry bodo hitro v prometu ...samo dovolj jih vzemi s seboj....obeta se pojačana ekpa!!!

:P :wink: :P
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Predlagam, da bi se naj (predčasno) na našem forumu objavili sledeči prispevki iz LG-ja št. 2:

- Uvodnik (Tomaž Kučič)
- Andrej Fink, vodja reševalne postaje KC v Ljubljani (Jure Čokl)
- Samo ena odgovorna oseba v društvu (Marjan Dobnikar)

Smatram, da so vsi prispevki v navedeni številki LG-ja - dobri (razen - "zadnje besede" :twisted:), navedeni pa so odlični :shock: 8)

lp DC :smoke:
Uporabniški avatar
ALEŠ M
Kraj: Bistrica pri Tržiču
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ALEŠ M »

Tudi jaz sem dobil v roke Lj. gasilca in se mi zdi zlo dober. Članki so napisani strokovno, da se iz njih lahko tudi kaj naučiš.
Upam da bo tako tudi naprej.

LP
Aleš
Jože Snoj

Priznanje Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Jože Snoj »

Jure, lep pozdrav!
Najprej Ti čestitam, da si LG postavil na višji nivo kot je Gasilec. Je strokoven z veliko informacijami in tudi članki, ki so objavljeni dajo vedeti, da si kot urednik na pravem mestu.
Šlišal sem, da imate v GZL pravo paniko okrog priznanja Matevža Haceta. Eden od članov nadzornega sveta mi je povedal, da imajo v paci naše najvišje funkcionarje: Toneta Podobnika, Jožeta Vidmarja in Iztoka Zajca. Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
Lep pozdrav !
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

:shock:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Re: Priznanje Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Drago »

Jože Snoj napisal/-a:Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
:lol: Toliko truda za takšno priznanje :roll:

lp DC :lol:
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Drago napisal/-a:
Jože Snoj napisal/-a:Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
:lol: Toliko truda za takšno priznanje :roll:

lp DC :lol:
Drago, :lol: :lol:
Znanost se ni začela z nami.
Uporabniški avatar
Fireman
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fireman »

Jože Snoj napisal/-a:Šlišal sem, da imate v GZL pravo paniko okrog priznanja Matevža Haceta. Eden od članov nadzornega sveta mi je povedal, da imajo v paci naše najvišje funkcionarje: Toneta Podobnika, Jožeta Vidmarja in Iztoka Zajca. Ker si pri viru informacij me zanima, ali je res kaj resnice na tem, da so ponaredili zapisnik regijskega sveta, ki ga sploh ni bilo, ko so imenovani odločali, kdo bo letos dobil to priznanje.
Lep pozdrav !
Tresla se je gora, rodila se je miš. :wink:
Odgovori