Usposabljanje
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Tehnično reševanje
Sej mi bi bli z passatom čist zadovoljni!
Aja pa še nekaj, če se ne motm si zadnjič, ko smo šli v Ljublano na ogled va je si nekaj spraševal, če kdo ve kje bi se lahk dobili in kje se delajo avtosedeži ( http://www.bob.com) to je naslov od neke firme k to delajo.
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Mislim da avto ne bi smel biti problem. Vsaj pri nas ko je kakšna vaja organizirana se vedno najde kakšen yugec ali pa fičo. Ogromno zalogo vozil imajo na Igu. Nekatera vozila so še kar novejša in nekateri deli bi še bili za uporabo. Kolega si je hotel vzeti zadnjo luč iz Samare pa žal ni imel orodja.
razrez avtomobilov
Kako je urejeno po društvih s kritjem stroškov odvoza razrezanega vozila? Mi moramo odšteti 4,6SIT/kg + DDV 8,5% za ostanke, ki jih dostavimo na deponijo + stroški prevoza.
Ali takšne stroške GZ povrnejo?
NA POMOČ
NA POMOČ
Re: razrez avtomobilov
[quote="pouzek"]Kako je urejeno po društvih s kritjem stroškov odvoza razrezanega vozila? Mi moramo odšteti 4,6SIT/kg + DDV 8,5% za ostanke, ki jih dostavimo na deponijo + stroški prevoza.
Pri naši vaji, smo sami odpeljali avto na odpad, in se nakako dogovorili da so nam ga vzeli zastonj. GZ pa trenutno še ni povrnila stroška za ''društveno'' vajo.
Lp,
Roman
Pri naši vaji, smo sami odpeljali avto na odpad, in se nakako dogovorili da so nam ga vzeli zastonj. GZ pa trenutno še ni povrnila stroška za ''društveno'' vajo.
Lp,
Roman
Tehnično reševanje
Jaka a pa je Mežan že dobu podkapo? 
Avtosedeži
Jaka oprosti za napačno informacijo, ki sem ti jo dal včerej glede naslova kjer delajo avtosedeže! Njihov naslov je http://www.bob.si
-
PRD PARAMEDIC
PGD Radovljica, Lancovo in naši reševalci pripravljamo v nedeljo, 8.12. ob 16.30 uri na mostu čes Savo - Lancovo, vajo PRVA POMOČ 2002, ki zajema tudi "rezanje" iz vozil. Vabljini vsi, ki jih zanima, kakor tudi tisti, ki vse že vejo in bodo lahko nato podali strokovne pripombe, da bo nase delo se boljse. Obiskli nas bodo tudi PGD Vrhnika z novim vozilom, ki bodo tu že v soboto, gasilski večer prirejamo v Žirovnici v soboto zvečer v lastnem lokalu, prav tako vabljni vsi. (info 041-616-889).
-
tinček
Usposabljanje
Tinček!
Kakor sm js obveščen imajo tudi v PGD Radovlica opremo za posredovanje v prometnih nesrečah sam je pa druga, da pa nimajo koncesije!
LP Grega
Kakor sm js obveščen imajo tudi v PGD Radovlica opremo za posredovanje v prometnih nesrečah sam je pa druga, da pa nimajo koncesije!
LP Grega