Moira

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Moira

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

V Slovenskijh novicah je obsežen članek o tem da so Moiri (lastnici cirkusa ki gostuje v Ljublanji) hoteli zakuriti glavni šotor?K sreči naj bi požigalcu ni namera uspela in naj bi katastrofo preprečili....
Hmmm......
Moira je baje bila navdušena nad odzivom Slovenske policije in jih v časopisu in pri novinarjih opeva ....zanima me če so bili poleg tudi gasilci...konec koncev je gorelo.?
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
SUXic
GE: Dolič-Šentflorjan
Kraj: Dolič

Odgovor Napisal/-a SUXic »

Mitja se ji bolj splača opevati policiste, da ne bo imela kakšnih težav z njimi mde gostovanjem :lol: :lol:
Moje ime Aleš RAKOVNIK
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Cirkuški uslužbenec v priporu

Uslužbenec italijanskega cirkusa Moira Orfei, 32-letni Romun, ki je pred dnevi v Ljubljani zanetil ogenj na cirkuškem šotoru, bo moral na nadaljnje postopke pred pravosodnimi organi počakati za rešetkami. Preiskovalni sodnik mu je namreč po zaslišanju odredil pripor. Romun, ki je član tehničnega osebja cirkusa, ki trenutno gostuje pri ljubljanskem nakupovalnem središču na Rudniku, namreč ni le polil cirkuškega šotora z nitrorazredčilom in zanetil ognja, temveč je poskušal zažgati še eno od bivalnih prikolic. Poleg tega se je spravil še nad 69-letnega varnostnika, ki mu je skušal preprečiti nadaljnje zažiganje. Varnostnika je Romun zbil na tla in udaril po glavi, zatem pa so ga odpeljali v ljubljanski klinični center. Ogenj so pogasili drugi varnostniki, do prihoda policistov pa so osumljenca zadržali zaposleni v cirkusu.

Branka Bezja
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Sam sem prebral samo naslov v Novicah za kaj več mi je pa zmanjkalo časa. :oops: Po sliki v Novicah sodeč pa ni šlo za kakšen velik požar, saj je obžgan samo rob šotora v dolžini cca enega metra.

V temle prispevku, ki ga je prilepil Mitja mi je pa v oči najbolj padla starost varnostnika - 69 let! :lol:
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

En dan pred požigom, pa je bila v tem istem prostoru tudi nesreča - utrgala se je namreč zajla in poškodovala obiskovalko cirkuške predstave po glavi. k sreči je bila poškodba lažja, lahko pa bi se končalo tubi drugje.
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
brankos
Kraj: Ihan
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brankos »

Mogoče so res dejstva drugačna, ampak moji zaključki ob tem požaru so taki, da je bila vse skupaj samo zastonj reklama za cirkus Moira.
Uporabniški avatar
beko15
Kraj: Velika Pirešica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a beko15 »

Po moje se je pa fant zavzemal za varnost v cirkosu, :banging: ko se pa ni nic ukrenal je hoto pa vse skup zažgat :piroman:
kjer se kadi tam smo pa mi
Odgovori