Pamet v roke....
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Pamet v roke....
...in noge!!!!!
...nekoč je bil A3
...nekoč je bil A3
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kontakt:
- Jasmin Kaljun
- Kraj: Pragersko - Makole
- Kontakt:
Grozljivo!
Kolikor sem gledal te slike niso pomoje iz Slovenije sodeč po reševalnem vozilu!
Je bilo pa nekaj podobnega pred kakšnim letom na krasu nekje okoli Sežane ko sta dva mlada košarkarja podlegla veliki hitrosti! Ravno tako z A3 samo mislim da to niso slike omenjene nesreče!
Me pa prav zanima kako lahko narediš kaj takega da gre avto na pol.....
To pomoje niti pri 200km/h ni mogoče samo kakor zgleda je to nekomu uspelo....Slava jim o preživelih ne upam vprašati....
LP Marolt
Kolikor sem gledal te slike niso pomoje iz Slovenije sodeč po reševalnem vozilu!
Je bilo pa nekaj podobnega pred kakšnim letom na krasu nekje okoli Sežane ko sta dva mlada košarkarja podlegla veliki hitrosti! Ravno tako z A3 samo mislim da to niso slike omenjene nesreče!
Me pa prav zanima kako lahko narediš kaj takega da gre avto na pol.....
To pomoje niti pri 200km/h ni mogoče samo kakor zgleda je to nekomu uspelo....Slava jim o preživelih ne upam vprašati....
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kontakt:
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Sam sem videl te slike že nekaj časa nazaj. Pa sem si najbolj zapomnil volan. Malo ga poglejte in boste videli, da je v enem delu zelo ukrivljen. Je možno, da je šofer naredil to z udarcem ali je to posledica posredovanja gasilcev?
Hitros pa je bila po mojem mnenju višja od 90km/h kot kaže števec, verjetno je pri tej hitrosti zablokiral. Avto pa je v drevo skoraj zagotovo priletel bočno.
Pa še nekaj črnega humorja - a ni škoda tako lepih felten.
Hitros pa je bila po mojem mnenju višja od 90km/h kot kaže števec, verjetno je pri tej hitrosti zablokiral. Avto pa je v drevo skoraj zagotovo priletel bočno.
Pa še nekaj črnega humorja - a ni škoda tako lepih felten.
Ja saj je oskar napisal nekaj kar precej drži! Avto samo malo zvit notri pa trije mrtvi! Tukaj pa bi lahko preživeli..... No ja tu se strinjam da bolj težko! Saj je števec res pravi pokazatelj realnega stanja! Če se je zaskočil pri 90 če ni tisto še kaj več se pravi da je to že po trku! Potem si lahko predstavljamo oziroma razlagamo da je vozilo v drevo priletelo s hitrostjo večjo od 140 na uro!
Ja Vrsho feltne ja
ma kaj misliš da so še centrirane
!
LP Marolt
Ja Vrsho feltne ja
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Pri bočnem trku se mislim, da airbagi ne sprožijo, stranskih pa verjetno ni imel.
Če sem prav zasledil pa se ne sprožijo zato, ker je udarec iz strani že tako velik in bi dodaten udarec, ki bi ga povzročil sprednji airbag, dodatno škodoval vozniku namesto, da bi muolajšal pritisk.
Sem pa slišal tudi za par primerov, kjer se tudi pri čelnem trku niso sprožili.
Sem pa slišal tudi za par primerov, kjer se tudi pri čelnem trku niso sprožili.
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Povsem možno je, da je volan zvit oziroma zlomljen zaradi udarca voznika vanj.
Sam sem to doživel na lastne oči, pred dvema letoma. Voznik golfa II. je prehiteval v ovinku, nasproti pa mu je pripeljal drug z golfom III. Prvi ni bil pripasan, drugi pa. Trčila sta čelno s hitrostjo ca. 90 km/h vsak. Vozniku v golfu III. ki je bil pripasan ni bilo popolnoma nič, razen tega, da ga je malo bolel prsni koš zaradi udarca, medtem ko je drugega, ki ni bil privezan nabilo na volan s tako silo, da se je volan popolnoma zlomil, nakar ga je vrglo v naslonjalo voznikovega sedeža, da se je le ta zlomil in je voznik obležal na boku na zadnjih sedežih... Seveda mu ni bilo pomoči.
Sam sem to doživel na lastne oči, pred dvema letoma. Voznik golfa II. je prehiteval v ovinku, nasproti pa mu je pripeljal drug z golfom III. Prvi ni bil pripasan, drugi pa. Trčila sta čelno s hitrostjo ca. 90 km/h vsak. Vozniku v golfu III. ki je bil pripasan ni bilo popolnoma nič, razen tega, da ga je malo bolel prsni koš zaradi udarca, medtem ko je drugega, ki ni bil privezan nabilo na volan s tako silo, da se je volan popolnoma zlomil, nakar ga je vrglo v naslonjalo voznikovega sedeža, da se je le ta zlomil in je voznik obležal na boku na zadnjih sedežih... Seveda mu ni bilo pomoči.
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina