UMTS oddajnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
UMTS oddajnik
Lep pozdrav!
Zanima me, če ima kdo na gasilskem domu UMTS oddanjik in kakšnaje najemnina.
Odgovore pa na ZS saj so poslovna skrivnost................lahk pa tudi javno, bo več faušije.
lp
Zanima me, če ima kdo na gasilskem domu UMTS oddanjik in kakšnaje najemnina.
Odgovore pa na ZS saj so poslovna skrivnost................lahk pa tudi javno, bo več faušije.
lp
Odg: UMTS oddajnik
Pomoje ti bodo več glede tega povedali mobilni operaterji, najbolje da se obrneš na Telemach
ti res nimaš kaj početi? Podal si nesmiselen odgovor na thread iz leta 2009....Kobra napisal/-a:Pomoje ti bodo več glede tega povedali mobilni operaterji, najbolje da se obrneš na Telemach
Že lep čas zmontiran 
Kako pa naj vem, da je zadeva zmontirana?
Meni so ob klicu na 080/22-88 rekli, da naj jim pošljem elektronsko pošto in zadevo poslikam
Meni so ob klicu na 080/22-88 rekli, da naj jim pošljem elektronsko pošto in zadevo poslikam
si ti en Troll?Kobra napisal/-a:Kako pa naj vem, da je zadeva zmontirana?
Re: UMTS oddajnik
To nisem, sem pa tehničen tip.
In kaj je narobe, če sem povedal mimogrede in odgovoril na staro temo?
In kaj je narobe, če sem povedal mimogrede in odgovoril na staro temo?
-
polo98
Odg: Re: UMTS oddajnik
Kaj je pa to v priponki?Kobra napisal/-a:To nisem, sem pa tehničen tip.
Hvala za omenjeno priponko.
Zanimivo, da so speedtesti boljši v hribovskih predelih kot v Ljubljani ; iz izkušenj sem imel do sedaj najboljšega v Polhovem gradcu
Zanimivo, da so speedtesti boljši v hribovskih predelih kot v Ljubljani ; iz izkušenj sem imel do sedaj najboljšega v Polhovem gradcu
Odg: Re: UMTS oddajnik
Če bi bil tako tehničen tip ti ta podatek ni bi sploh bil nič pretresljiv.Kobra napisal/-a:Hvala za omenjeno priponko.
V hribih (tam kjer imajo LTE signal) je pretočnost povečini boljša ker je na oddajniku hkrati manj uporabnikov kot jih je v mestu. Res, v mestu je več oddajnikov a na oddajnik je več uporabnikov in tej zmanjšujejo pretočnost. Poizkusi kdaj recimo na kakšni tekmi ali koncertu (ko je na kupu veliko uporabnikov) testirati prenos podatkov; najprej na omrežju LTE in nato na omrežju 3G - zna se zgoditi, da bo na 3G večji pretok kot na LTE.
To mi je vse jasno in sem že naredil omenjeni speedtest.
Verjetno si opazil tudi, da je zelo slab signal, ko si v bloku ali pa se pelješ ob morju, kjer je veliko skal in betona
Verjetno si opazil tudi, da je zelo slab signal, ko si v bloku ali pa se pelješ ob morju, kjer je veliko skal in betona
-
polo98
Kobra, ti, ki obvladaš tehniko. Ali lahko nekomu, ki je v bližini tebe z GSM-jem narediš speedtest iz tvojega GSM-ja na njegovega in ugotoviš katero znamko telefona ima?
Mislim, da se omenjeno ne da storiti, če pa najdeš katero od aplikacij pa mi javi.
-
polo98
Tazadni telefonček, ki se mi je približal je
https://www.a1.si/telefoni/samsung-gala ... gJLW_D_BwE
Evo ti kost za glodanje
https://www.a1.si/telefoni/samsung-gala ... gJLW_D_BwE
Evo ti kost za glodanje
Super.
Kako ti pa kaj SOS aplikacija deluje?
Kako ti pa kaj SOS aplikacija deluje?