Moderator: Marko Novak
Mayamaya je napisal:Ne razumem, zakaj osrednjo enoto? Logično bi bilo, da bi aktivirali najbližjo enoto - torej lokalno. Lahko je v občini enota III.kat osrednja enota; sosednje PGD pa ima enoto II.kat, ki ni nič slabše opremljena oz. izurjena ...
mareex je napisal:Pozdravljeni
Nekje sem zasledil, da je narejena analiza časovne pokritosti izvajanja dejavnosti širšega pomena, ki opredeljuje, katere enote imajo pogoje za sočasno aktiviranje. Ima mogoče kdo kakšen link do te analize, sam je žal ne najdem.
LP
Aleks97 je napisal:mareex je napisal:Pozdravljeni
Nekje sem zasledil, da je narejena analiza časovne pokritosti izvajanja dejavnosti širšega pomena, ki opredeljuje, katere enote imajo pogoje za sočasno aktiviranje. Ima mogoče kdo kakšen link do te analize, sam je žal ne najdem.
LP
Kolikor je meni znano imajo sedaj možnosti za posredovanje na prometnih nesrečah le koncesionarji in osrednje enote, druge enote niti pod razno naj nebi sodelovale.
Mayamaya je napisal:Aleks97 je napisal:mareex je napisal:Pozdravljeni
LP
Kolikor je meni znano imajo sedaj možnosti za posredovanje na prometnih nesrečah le koncesionarji in osrednje enote, druge enote niti pod razno naj nebi sodelovale.
Na prometno nesrečo je lahko aktivirana tudi enota 1.kategorije, če je tak občinski načrt alarmiranja ..
pobovc2 je napisal:Sepravi ce je lahko prozena samo osrednja enota na prometno nesreco kako bo to pri vas aleks97, kot vidim ste hidravliko kupili vi osrednja enota pa če se ne motim je Pgd Podpeč?
Trenutno aktivni uporabniki: Google [Bot] in 1 gost