boris79 je napisal:Gapi!
namesto da pametuješ, kar ti gre sicer zelo dobro, bi lahko pomagal tovarišu gasilcu!sploh, ker imaš glede na ostale objave ogromno časa brskati po netu!
Joj kok so eni takoj užaljeni če napišeš post ki njim ni najbolj po volji. Jaz z svojo objavo nikakor nisem imel namena pametovat, hotel sem povadat samo to, da če bi prodajalec prodajo seljal korektno (žal ne vem kako je dotični kompresor prišel v enoto) da takih vprašanj sploh ne bi bilo.
O tem da nimam kaj drugega delat kot brskati po netu pa raje ne izgubljam besed. Očitno ti tudi ne če imaš čas odgovarjat na po tvojem mnenju poste v katerem nekdo pametuje, pomaga pa nič.
Zakaj po tvojem mnenju nisem pomagal tovarišu gasilcu. Zato ker je bil podatek v drugem postu zadosten oziroma dober kontakt za serviserja. Lahko pa bi me dotični kontaktiral tudi preko ZS.
No da pa ne boš ponovno rekel da samo pametujem, evo še en kontakt za servisirenje predvssem potapljaške opreme kamor bi lahko spadal tudi dotični kompresor: podjetje CPA d.o.o., Ljubljana Ježica, kontakt je Gašper. Telefona trenutno žal nimma pri sebi, imajo pa svojo net stran na kateri so vsi podatki.