VROČI TRENINGI
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- matjaž
- GE: Kostanjevica na Krki
- Kraj: Kostanjevica na Krki
Milan hvala za obrazložitev.
Kaj pa najbi potem naredili, organizirali več tečajev po lokalnih GZ-jih?
Ampak tu nastopi problim v opremi, infrastrukturi, ...
Je še pa ena možnost. bodimo potrpežljivi in čakajmo. Osebno menim, da se bo ta naval v nekaj letih unesel in, da potem ne bo več takšnih čakalnih vrst za Ig.
LP!
Matjaž
Kaj pa najbi potem naredili, organizirali več tečajev po lokalnih GZ-jih?
Ampak tu nastopi problim v opremi, infrastrukturi, ...
Je še pa ena možnost. bodimo potrpežljivi in čakajmo. Osebno menim, da se bo ta naval v nekaj letih unesel in, da potem ne bo več takšnih čakalnih vrst za Ig.
LP!
Matjaž
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"
Albert E.
Albert E.
- metodg
- GE: PGD Brezje na Gor.
- Kraj: Brezje na Gorenjskem
- Kontakt:
VROČI TRENINGI
Vsaka operativna enota v PGD bi morala enkrat na leto iti skozi celodneven trening v takem IC.
Doma težko simuliraš različne tipe nesreč, nimaš prostora, problem varnosti pa še v večini primerov nimaš ustreznega strokovnega kadra. Po mojem mnenju bi bilo treba glede na število gasilcev, ki jih imamo v Sloveniji, narediti več izobraževalnih centrov (vsaj še enega) ali pa spremeniti strukturo slovenskega prostovoljnega gasilstva.
Metod G.
Doma težko simuliraš različne tipe nesreč, nimaš prostora, problem varnosti pa še v večini primerov nimaš ustreznega strokovnega kadra. Po mojem mnenju bi bilo treba glede na število gasilcev, ki jih imamo v Sloveniji, narediti več izobraževalnih centrov (vsaj še enega) ali pa spremeniti strukturo slovenskega prostovoljnega gasilstva.
Metod G.
Metod!
A se ti ne zdi da malo prtiravaš. Če samo pomisliš kolikšno je število društev v SLO, ti je takoj jasno da je to neizvedljivo. O potrebi dodatnih izobraževalnih centrov pa je vse povedal že Milan.
Meni se zdi boljši prelog, tesnejše sodelovanje in skupne vaje s poklicnimi strukturami gasilstva, poleg splošnega na Igu seveda.
A se ti ne zdi da malo prtiravaš. Če samo pomisliš kolikšno je število društev v SLO, ti je takoj jasno da je to neizvedljivo. O potrebi dodatnih izobraževalnih centrov pa je vse povedal že Milan.
Meni se zdi boljši prelog, tesnejše sodelovanje in skupne vaje s poklicnimi strukturami gasilstva, poleg splošnega na Igu seveda.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Zaklenitev teme
Debata je zašla iz teme, zato sem jo zaklenil.