Gasilski koledarji za leto 2010

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
GASILEC PERO
GE: LESKOVEC
Kraj: LESKOVEC

Odg: Gasilski koledarji za leto 2010

Odgovor Napisal/-a GASILEC PERO »

Oskar ne boj se, tudi intervencije so, tako, da ne delamo samo v ;;prazno;; [-X

Takšne, drugačne, suhe, mokre, dolge, kratke blatne, vsrane, krvave, smrtne, mrzle, vroče in peklensko vroče... :D
Pač opisane s pridevniki. :D ne zameri no [-o<

Mislim, da smo s koledarjem v nekaj slikah dovolj dobro predstavili naše društvo in delo v preteklem letu.

Slik iz intervencij pa ni zaradi dogovora, da slik iz intervencij zaradi okoliščin dogodkov na koledar ne bomo dajali.
Če je že slika na koledaru mora nekaj povedat.
Slike iz intervencij, katere povedo največ so neprimerne za koledar (skoraj povsod na sliki je privat lastnina in takšne in drugačne nevšečnosti) zaradi katerih teh slik nismo objavlali javno na koledarju.
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!

NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!

LEP POZDRAV!

PERO J., 041/ 511 - 364
Uporabniški avatar
mundat
GE: Gornja Radgona
Kraj: PGD Gor. Radgona

Odgovor Napisal/-a mundat »

se popolnoma strinjam s Perotom. Mi tudi nismo dali slik intervencij na koledar iz istega razloga.
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Spoštujem vaše mnenje in če ste tako odločili je prav. Je pa resnica, da je naše poslanstvo gašenje in reševanje. Priprave na to pa so tekmovanja in vaje. Vse se da skombinirat tudi na koledarju, če je prav mera vsakega. Bolje je še vedno slika desetine s pokalom kot pa gasilci ki peljejo krsto po vasi na pogrebu. Tudi to sem že videl. [-o<
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
GASILEC PERO
GE: LESKOVEC
Kraj: LESKOVEC

Odgovor Napisal/-a GASILEC PERO »

Prihodek (zaslužek) ob raznosu koledarjev je pomemben finančni vir za marsikatero društvo.
Ob tem pa ugotavljamo, da imajo na koledarju največjo težo slike z ljudmi- zaradi tega so na koledarju slike ekip.
Pokazat je treba, da mo aktivni.
To ni zaradi tega, da bi pokazali, da smo aktivni na tekmovanjih, brez skrbi, da imamo operativo na prvm mestu.
Če še komu ni jasno naj prebere moje sporočilo na koncu objave :D.

Marsikateri, dedek, babica, stric, teta, starši itd. rečejo glej našega pubeca ali deklino na koledarju, ,,EVO VAM DVAJSTKO ALI ŠE VEČ,, =D> :D
Mi pa rečemo ,,HVALA VAM,,! :D

Zato tako razmišljamo.

Pa še to.
Pri nas je prihodek od koledarjev vedno namenjen izključno za nakup opreme, tako kot vsak zaslužen denar ob organizaciji prireditve.
Vedo rečemo kaj se bo po prireditvi nabavilo in se tudi nabavi.
Naši člani to cenijo, v zahvalo pa imajo v garažah 2 novi vozili (VW Transporter kupljen z lastnim denarjem društva!) in večina ,,Rosenbauerjevo,, zaščitno opremo.

Tako smo na svoje dosežke ponosni vsi in z veseljem delamo, ker vemo za kaj delamo!

Najbolj pa me boli, ko nakje slišim, da imajo 5 krat večji prihodek od koledarjev v garažah pa en ku... in jamrajo, da ne morejo kupiti bogega kombija!
GASILSKO DRUŠTVO OBSTAJA ZARADI GASILSKE OPERATIVNE ENOTE, NE PA GASILSKA OPERATIVNA ENOTA ZARADI DRUŠTVA!!!

NE DAMO SE!!! NIKOLI, PA ŠE TE NE!!!

LEP POZDRAV!

PERO J., 041/ 511 - 364
Odgovori