(ne)pravilnosti v GZ Slovenske gorice

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Zaklenjeno
nn

Odg: (ne)pravilnosti v GZ Slovenske gorice

Odgovor Napisal/-a nn »

Oskar napisal/-a:O ti sranje. Jaz sem itak rekel, da nehajmo s temi tečaji za delo z žago v Sežani. Najprej so odžagali Toneja v Pomurju sedaj žagajo že celo društvo ! #-o :saw:
Oskar ne žali Toneja in ne primerjaj poštenjaka Toneja s poveljnikom in tajnico Palome !!!
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Da se zresnimo. Znanih je premalo dejstev, da bi lahko tekla konstruktivna debata na tem forumu. Močno verjamem, da bodo slej kot prej prikazani vsi argumenti za in proti. Počakajmo da se stvari uredijo , pa če tudi za ceno kakšne nove GZ.

Tole okrog tekmovanj je očitno le delček tega kar gre narobe. Vse kar lahko zapišem je to, da bo žal trpela operativa na račun zdrah. Verjamem, da je sedaj najbolj hudo županom in tudi gasilskemu poveljstvu, ki je poklicano za urejanje požarne varnosti - operative. Z predolgim dokazovanjem, kdo ima prav in kdo ne, škodimo sami sebi. Izgubljamo ogled pri ljudeh, to pa je najhuje !

Kot gasilec si želim da se stvari uredijo. Počakajmo do takrat in upajmo na najboljše. Ljudje nas gledajo ! :wink: #-o
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
nepravilnost ali pravilnost????

Odgovor Napisal/-a nepravilnost ali pravilnost???? »

:?: :?: :?:
Priponke
SKUPNA IZJAVA 9 PGD.pdf
(105.4 KiB) Prenešeno 578 krat
MartinV

Odgovor Napisal/-a MartinV »

Pozdravljeni!

Zanimivo bo videti, kako se bodo stvari odvijale v prihodnosti. Dvomim, da čisto tako, kot so zahteve 9-ih društev. Osebno ne poznam situacije v podrobnosti, pa bi jo bilo zanimivo poznati. Kljub vsemu je iz pisanja predhodnika zaznati določeno ditakturo, za katero predvidevam, da se skrivajo posamezniki, kateri se skrivajo za množico.
Pač moje mnenje.

Lep dan še naprej!

Martin
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

ooo pa se kako prav je da se take zadeve dajejo na forum!! malo povejmo o svojih tezavah in slabostih ne pa da to skrivamo pod preprogo, okol pa se hvalimo da smo oh in sploh... mislim da je v gasilstvu kar precej tezav. in prav je da kdo malo podrazi kako gnezdo!!!
simonjz1
GE: pgd

Odgovor Napisal/-a simonjz1 »

tudi jaz kar dobro poznam ta primer.

dejstvo je, da si niso "izposodili" člana zaradi tega,ker bi bil ta član tako dober ampak iz enostavnega razloga ker sta društvi sosedni (sicer iz različnih GZ), ta fant pa je pač v tem društvo delal enako pozicijo, kot so jo v palomi potrebovali za zamenjavo (mislim da zaradi bolezni tistega člana).

vse skupaj pa se nebi dogajalo niti približno, če nebi zakonca Ošlovnik bila nepriljubljena v očeh tistih, ki so to spravili naprej...Predvsem poveljnik je velik strokovnjak na področju operative, Paloma pa je znana po tem, da imajo vedno odlične desetine (mladinske in pionirske),kar se je včasih dosegalo tudi z mogoče malo preveč trdo roko.

Tako, da to niso spopadi zaradi izposoje člana na tekmovanju, ampak zaradi osebnih obračunavanj, nepriljubljenosti in tako dalje.

UPAM PA DA SE ZAVEDATE, DA SO PRI TEM NAJBOLJ OŠKODOVANI OBČANI, KRAJANI, PIONIRJI, MLADINCI IN GASILCI, KI NISO VPLETENI V AGONIJO !!!
kr en

Odgovor Napisal/-a kr en »

simonjz1 napisal/-a:tudi jaz kar dobro poznam ta primer.

dejstvo je, da si niso "izposodili" člana zaradi tega,ker bi bil ta član tako dober ampak iz enostavnega razloga ker sta društvi sosedni (sicer iz različnih GZ), ta fant pa je pač v tem društvo delal enako pozicijo, kot so jo v palomi potrebovali za zamenjavo (mislim da zaradi bolezni tistega člana).

vse skupaj pa se nebi dogajalo niti približno, če nebi zakonca Ošlovnik bila nepriljubljena v očeh tistih, ki so to spravili naprej...Predvsem poveljnik je velik strokovnjak na področju operative, Paloma pa je znana po tem, da imajo vedno odlične desetine (mladinske in pionirske),kar se je včasih dosegalo tudi z mogoče malo preveč trdo roko.

Tako, da to niso spopadi zaradi izposoje člana na tekmovanju, ampak zaradi osebnih obračunavanj, nepriljubljenosti in tako dalje.

UPAM PA DA SE ZAVEDATE, DA SO PRI TEM NAJBOLJ OŠKODOVANI OBČANI, KRAJANI, PIONIRJI, MLADINCI IN GASILCI, KI NISO VPLETENI V AGONIJO !!!

Če si opazil se nihče iz te GZ ne izpostavi in napiše kako je na stvari in verjemi da vejo zakaj se ne. Pa prosim da pišeš preverjena dejstva in ne nekaj kr tak.... Ker če dobro poznaš zadevo, veš da ima GZ SG dokazane nepravilnosti kij jih je počelo to društvo....

Se pa strinjam s tvojim zadnjim stavkom!

lp
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

kr en napisal/-a:

Če si opazil se nihče iz te GZ ne izpostavi in napiše kako je na stvari in verjemi da vejo zakaj se ne. Pa prosim da pišeš preverjena dejstva in ne nekaj kr tak.... Ker če dobro poznaš zadevo, veš da ima GZ SG dokazane nepravilnosti kij jih je počelo to društvo....

lp
kr en pa bi se lahko registriral in predstavil, preden bi dal kakršnokoli komentar
kr en

Odgovor Napisal/-a kr en »

Primoz napisal/-a:
kr en napisal/-a:

lp
kr en pa bi se lahko registriral in predstavil, preden bi dal kakršnokoli komentar
sem registriram vendar se zaradi lastnih interesov nočem izpostavljat.... če pa želiš pa lahko kakšne informacije dobiš na zs.... Upam pa da si zvedel tudi drugo plat zgodbe, in ne sam to z katero si začel to temo....
Uporabniški avatar
Primoz
GE: Sečovlje

Odgovor Napisal/-a Primoz »

oh, jaz sem prebral obe 'plati' zgodbe. Temo pa sem začel, ker so se mi nekatere zadeve - verjel ali ne - zdele neverjetne (da ne uporabim katere druge besede)
simonjz1

Re: (ne)pravilnosti v GZ Slovenske gorice

kr en.

zdaj pa mi prosim povej, kaj od tega,kar sem napisal ne drži....in tam sem uporabil besedo "izposoditi" ne pa besede "izpostavljati".
vsekakor nevem vsega okoli tega, tak kot vsi ostali ne, ampak zdi se mi škoda, da se ne dela po nekih postopkih, ampak se potem kot izgovor za "metanje" ljudi iz društva uporablja goljufanje na tekmovanjih. če je bilo narobe kaj druga (kot si zapisal) naj jih GZ kaznuje zaradi tega pa je vredu. Pa nisem na nobeni strani ne od GZ ne od društva .

na pomoč!
simonjz1

a je včeraj v palomi potekal občni zbor? kako je bilo? vse lepo in prav, ali znova razprtije?? ve kdo kaj?

lp
prepameten za vso zadevp

Odgovor Napisal/-a prepameten za vso zadevp »

Najprej je gospod Marinič proti spremembam , zdaj pa očitno nekaj druga. Pa kaj vem.Jaz sem prebutast za vso zadevo.

http://www.sentilj.com/index.php?Prikazi=1&Id=485

Razsodite sami :D
???

Odgovor Napisal/-a ??? »

A so že kaj razsodili arbitri? Ve kdo kaj? :?:

Ker zdaj bodo nam vsem razsojali na Stalni arbitraži pri GZS kot je predlagano po predlogih novih statutov za gasilske zveze!!! To bo še zanimivo... :roll:
???

Odgovor Napisal/-a ??? »

A so že kaj razsodili arbitri? Ve kdo kaj? :?:

Ker zdaj bodo nam vsem razsojali na Stalni arbitraži pri GZS kot je predlagano po predlogih novih statutov za gasilske zveze!!! To bo še zanimivo... :roll:
Zaklenjeno