Zanima me, če ima kdo od forumašev slike same makete MB, katero uporabljate za vaje trodelca? Če ima pa kdo še kakšne mere, ima pa pivo v dobrem, če mi pošlje, oz objavi tle gor
Smo na novo ustanovljena ekipa! Treniramo na maketi MB, katera ni niti približno narejena po pravih merah ( višina grla motorne, višina C izliva, skupna višina MB).............. Sedaj smo si našli enega mojstra, kateri bi nam naredil maketo ampa nimamo dimenzij motorne brizgalne. Prečesal sem celotni net in nikjer nič. A mi lahko kdo pomaga????
Smo na novo ustanovljena ekipa! Treniramo na maketi MB, katera ni niti približno narejena po pravih merah ( višina grla motorne, višina C izliva, skupna višina MB).............. Sedaj smo si našli enega mojstra, kateri bi nam naredil maketo ampa nimamo dimenzij motorne brizgalne. Prečesal sem celotni net in nikjer nič. A mi lahko kdo pomaga????
pa kaj je tako težko najt eno staro roznbavrco in jo izmerit?
itak pa katera mera pa je prava? vsaka MB ma drugačne mere...
V našem društvu uporabljamo že cca 20 let "žmuklo", za katero je idejo prispeval takratni podpoveljnik.
Ko jo postavimo na nogice, da se ne premika po podlagi ima gabarite MB Rosenbauer. Za vožnjo po travniku, bi potrebovali večja kolesa in nogice na konico s prirobnico, da se ne premika pri pripenjanju sesalnega voda. Ko bom pa znal sliko dodati, jo boste pa še videli!?
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.