4. SREČANJE GASILSKIH ZBIRATELJEV
RAZSTAVA, MENJAVA IN PRODAJA
gasilskih medalj, odlikovanj, značk, našitkov, kap, uniform, znamk, knjig, modeli gasilskih vozil in drugih gasilskih predmetov
SOBOTA: 13.02.2010, od 9.00 do 13.00
V gasilskem domu PGD Celje-Gaberje
Mariborska cesta 80b Celje (zraven OMW črpalke)
Vabljeni tudi numizmatiki, filatelisti in zbiratelji vojaških, policijskih in drugih insignij.
Za obiskovalce srečanja je izdelan poseben priložnostni našitek.
Zaželena predhodna prijava: Kamenšek Marcelo 041-763-237
Fekonja Mirko 041-388-059
mail.: pgdce.gaberje@siol.net
Vabljeni!
4. srečanje gasilskih zbirateljev
Moderator: pes
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Gost
Odg: 4. srečanje gasilskih zbirateljev
Pozdravljeni!
Za nami je 4. srečanje gasilskih zbirateljev, ki se je odvijalo v PGD Celje - Gaberje. Srečanje vsako leto dobiva vse bolj na pomenu in veljavi. Po moji oceni je bilo več kot 30 zbirateljev iz celotne Slovenije in mislim da tudi 5 zbirateljev iz Republike Hrvaške. Dosti gasilskih, policijskih in drugi eksponatov je našlo nove lastnike.
Bilo je razstavljenih ogromno, verjetno največ eksponatov do sedaj.
Iskrena pohvala organizatorjem Kamenšek Marcelu, Srečku Povaleju in vsem gasilcem PGD Celje-Gaberje. Lepo in vzorno organizirano, le našitek je manjkal.
Zbiratelj
Mirko Fekonja
PGD Miklavž pri Ormožu
P.S.
Komentirajte še drugi udeleženci in dajte predloge za 5. srečanje!
Za nami je 4. srečanje gasilskih zbirateljev, ki se je odvijalo v PGD Celje - Gaberje. Srečanje vsako leto dobiva vse bolj na pomenu in veljavi. Po moji oceni je bilo več kot 30 zbirateljev iz celotne Slovenije in mislim da tudi 5 zbirateljev iz Republike Hrvaške. Dosti gasilskih, policijskih in drugi eksponatov je našlo nove lastnike.
Bilo je razstavljenih ogromno, verjetno največ eksponatov do sedaj.
Iskrena pohvala organizatorjem Kamenšek Marcelu, Srečku Povaleju in vsem gasilcem PGD Celje-Gaberje. Lepo in vzorno organizirano, le našitek je manjkal.
Zbiratelj
Mirko Fekonja
PGD Miklavž pri Ormožu
P.S.
Komentirajte še drugi udeleženci in dajte predloge za 5. srečanje!
Re: 4. srečanje gasilskih zbirateljev
Tudi jaz se strinjam z vsemi pohvalami .Za vse člane foruma zbirateljev,ki niste bili prisotni -bilo je kaj za menjat ne samo za gledat.Tisti, ki ste obljubili 5 srečanje pa obljuba dela dolg.
Zdravo
Naj hvalim? Eh...ne bom...grajal pa še manj, ker ni kaj...
Ja...jest mislim, da tistega, ki je obljubil 5 srečanje, da je treba kar držati za besedo in ga tudi malo spomnit...Naj se potrudi in organizira
Edino kar sem pogrešal je malo več obiskovalcev.
Hvala za prijetno dopoldne
Naj hvalim? Eh...ne bom...grajal pa še manj, ker ni kaj...
Ja...jest mislim, da tistega, ki je obljubil 5 srečanje, da je treba kar držati za besedo in ga tudi malo spomnit...Naj se potrudi in organizira
Edino kar sem pogrešal je malo več obiskovalcev.
Hvala za prijetno dopoldne
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
-
firedispatch
- GE: JVP Rijeka (HR)
- Kraj: Opatija (HR)
Sve je bilo super, pohvale organizatorjem
Ki je obljubil 5. srečanje
Ki je obljubil 5. srečanje
-
mirkof
No upam, da 5. srečanje bo na Gorenjskem. Obljubljajo vsako leto na srečanju, potem pa hitro pozabijo.
Predlagam, da bi bilo naslednje srečanje že letos v jeseni, ker je to 4. srečanje Marsel organiziral za lani, ker smo čakali celo leto, da bi bilo na Gorenjskem.
No pa bomo videli!
l.p.
Mirko Fekonja
Predlagam, da bi bilo naslednje srečanje že letos v jeseni, ker je to 4. srečanje Marsel organiziral za lani, ker smo čakali celo leto, da bi bilo na Gorenjskem.
No pa bomo videli!
l.p.
Mirko Fekonja