zdravo!
mene pa zanima,kdo v sloveniji servisira brizgalne? ali jih servisirajo tudi v gasilski brigadi ljubljana in ali je mozno dobit kontaktno številko?hvala vsem za pomoč
gasilna brizgalna-motorka
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: gasilna brizgalna-motorka
bom kar tole temo povlekel iz naftalina... ;o)
se dobi kje rezervne dele za črpalko Vatrosprem (izdelana v BG po rosenbauerjevi licenci, baje)
te črpalke so po SLO zelo razširjene, z deli pa je problem...
ima kdo kakšno idejo???
se dobi kje rezervne dele za črpalko Vatrosprem (izdelana v BG po rosenbauerjevi licenci, baje)
te črpalke so po SLO zelo razširjene, z deli pa je problem...
ima kdo kakšno idejo???
Iz naše GZ smo Rosenbauer in njegove licenčne črpalke vozili k Žunkoviču, Miklavž na Dravskem polju.
http://www.avtoservis-zunkovic.si/
Motor je sicer VW, vgrajevan v "hrošče". To poravijo izkušeni mehaniki, starega kova in intuziasti, ki obnavljajo VW hrošče-veterane!
L.p. Miro
http://www.avtoservis-zunkovic.si/
Motor je sicer VW, vgrajevan v "hrošče". To poravijo izkušeni mehaniki, starega kova in intuziasti, ki obnavljajo VW hrošče-veterane!
L.p. Miro
ni problem motor.
problem so deli za črpalko!!
črpalka je vatrosprem, kao izdelana po rosenbauerjevi licenci, vendar rosenbauerjevega ne paše nič gor...
črpalka je vatrosprem, kao izdelana po rosenbauerjevi licenci, vendar rosenbauerjevega ne paše nič gor...
Razumem, saj zato sem pa pripel naslov od Žunkoviča!-boris- napisal/-a:ni problem motor.
Če nič ne opravite pri njem te prosim sporoči. Mi imamo 1200 litrsko, l. 1976, ampak trga, če ne paziš. Cevi seveda!
L.p. Miro
-
s57nni
Vidim, da imate takšno MB kot jo imamo mi. Kupujemo namreč nov GVV-1 in bi radi kupili manjšo črpalko, ki bi jo lahko vgradili na bočno stran vozila. Jugoturbina je v vsakem primeru prevelika, zato bi jo radi prodali. MB je namreč redno servisirana, je v odličnem stanju in seveda brezhibno deluje. V kolikor bi bili mogoče zainteresirani za nakup, glede na to da imate težave pri vaši, me lahko pokličete na GSM:031 519 118!