lp DC
Forumovec na seji NO GZS
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Forumovec na seji NO GZS
Saj se najde kakšen forumovec ( če si to eni želijo ali ne ) na skoraj vseh sestankih, posvetih, da o tečajih sploh ne govorim
, vendar pa se je danes prvič zgodilo, da sem bil v vlogi forumovca vabljen na sejo Nadzornega odbora Gasilske zveze Slovenije
Bilo je tako kot sem predvideval že takoj, ko sem prejel vabilo
Poskus "žajfanja in masiranja" - torej.
Po eni uri smo ugotovili, da se ( jaz in ostali prisotni ) nismo sposobni dogovarjat in da je nadaljevanje "konstruktivnega dialoga", nesmiselno
To je bil tudi edini pameten zaključek, kar se mene tiče
Ups, dobil sem tudi povrnjene stroške za udeležbo na seji, nekaj več kot 8000,00 sit
lp DC
lp DC
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Ad) 1.
Na Tržaško sem malo zamudil ( kakšnih 5 minut - največ ) zaradi slabih voznih razmer
, ko sem vstopil v sobo kjer je zasedal NO GZS sem se z vsemi rokoval ( tudi s predsednikom GZS
) in se vsedel k Nevenki ( poslovni sekretarki GZS ), ki je pisala zapisnik. Predsednik NO je dokaj hitro pričel z nadaljevanjem zasedanja in mimogrede omenil, "to je že za prečitati težko - kaj šele pisati", po teh besedah sem le malo bolj pozorno pogledal v njegovi smeri in videl zares zajeten kup papirja, ko sem pogledal bolj pozorno sem videl - sprintan forum
Saj ne vem, če so bile samo moje objave ali še kaj več
v glavnem, "ubogi Pance, če si moral vse to prečitati" sem si mislil
in pričel se je "uvodnik"
se nadaljuje
Na Tržaško sem malo zamudil ( kakšnih 5 minut - največ ) zaradi slabih voznih razmer
se nadaljuje
- Marko Novak
- moderator

- Kraj: PGD Zagorje - mesto
- Kontakt:
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
Kaj jamraš za denar, na GZS ga izgleda imajo preveč če se na tak način lotevajo stvari
Če ne vedo kam ga naj dajo - nam manjkata še obleki za zaščito pred visoko temperaturo, da bomo po minimalnih merilih...
Če ne vedo kam ga naj dajo - nam manjkata še obleki za zaščito pred visoko temperaturo, da bomo po minimalnih merilih...
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Pa smo res trn v peti nekaterim. Sprintan forum

Zadeva je podobna, kot v času UDBE. Vse izjave pred teboj pa kaj si pa tle mislil, a si tukaj nas žalil itd,itd.
Malo čudno vse to.
Zadeva je podobna, kot v času UDBE. Vse izjave pred teboj pa kaj si pa tle mislil, a si tukaj nas žalil itd,itd.
Malo čudno vse to.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Ad) 2.
Že na začetku "uvodnika" se je predsednik NO deklariral kot "polpismen računalničar" pa tudi drugi se v tem smislu niso drugače opredelili V nadaljevanju se je sicer pojasnilo, da je raba računalnika v takšne namene kot je forum bolj "otročja stvar", vendar pa da ima vse zapisano na forumu značaj "javnega informiranja" in je torej enakovredno zapisanemu v časopisu. Torej, "Kaj bi bilo, če bi kdo sodil slovensko gasilsko organizacijo samo po zapisanem na forumu ?" se je glasilo eno izmed vprašanj . "Milan Dubravac je ustanovil ta forum za strokovna vprašanja in ne za pisa(rje)nja....."( kot jih vsiljujem jaz ) in še: "To tvoje početje presega vse meje ....nenazadnje tudi dobrega okusa". To je nekaj izrazitejših poudarkov "uvodnika" in dobil sem možnost "zagovora"
Že med poslušanjem "uvodnika" sem premišljal, kako se naj ( kot forumovec ) sploh branim proti tako izrazitim nepoznavalcem te "naše komunikacije". Za emocijske ikone na forumu se je reklo, da so šifre
, da sem pri svojih objavah tako zelo "neučakan" ( če že ne nasilen
) da nadaljujem kar sam, če se nihče ne odzove . Torej, kako in kje začeti
Odločil sem se, da bom ( skrajno ) nesramen, tak pač, kot me poznajo na tem našem forumu
Po pozdravu sem izrekel naslednje pomisleke: Da sem začuden nad uvodom, ker smatram, da sem prišel na sejo NO GZS in ne na sejo Častnega razsodišča ali katerega koli drugega organa, da na internetu obstojajo številni forumi, kjer bi prav tako lahko pisal in da lahko podoben forum ( v skrajni sili ) "ustanovim" tudi sam, če bi vse to pisal na forumu CTIF pa bi bila "škoda" še neprimerno večja. Ponovil sem tudi ugotovitev, da je forum gasilci.org v kratkem času naredil na področju izobraževanja več, kot marsikatera gasilska organizacija skozi dolga leta svojega obstoja in da se dosti forumovcev "ponaša" z univerzitetno izobrazbo
se nadaljuje
Že na začetku "uvodnika" se je predsednik NO deklariral kot "polpismen računalničar" pa tudi drugi se v tem smislu niso drugače opredelili V nadaljevanju se je sicer pojasnilo, da je raba računalnika v takšne namene kot je forum bolj "otročja stvar", vendar pa da ima vse zapisano na forumu značaj "javnega informiranja" in je torej enakovredno zapisanemu v časopisu. Torej, "Kaj bi bilo, če bi kdo sodil slovensko gasilsko organizacijo samo po zapisanem na forumu ?" se je glasilo eno izmed vprašanj . "Milan Dubravac je ustanovil ta forum za strokovna vprašanja in ne za pisa(rje)nja....."( kot jih vsiljujem jaz ) in še: "To tvoje početje presega vse meje ....nenazadnje tudi dobrega okusa". To je nekaj izrazitejših poudarkov "uvodnika" in dobil sem možnost "zagovora"
Že med poslušanjem "uvodnika" sem premišljal, kako se naj ( kot forumovec ) sploh branim proti tako izrazitim nepoznavalcem te "naše komunikacije". Za emocijske ikone na forumu se je reklo, da so šifre
se nadaljuje
- Marko Novak
- moderator

- Kontakt:
- Marko Novak
- moderator

- Kontakt:
Saj so se odzvali, vendar odpozadi, prikrito, z direktnimi in indirektnimi obtožbami pa z grožnjami z represivnimi organi............Drago napisal/-a:Ad) 2.
Že med poslušanjem "uvodnika" sem premišljal, kako se naj ( kot forumovec ) sploh branim proti tako izrazitim nepoznavalcem te "naše komunikacije". Za emocijske ikone na forumu se je reklo, da so šifre, da sem pri svojih objavah tako zelo "neučakan" ( če že ne nasilen
) da nadaljujem kar sam, če se nihče ne odzove .
se nadaljuje
to be continued.
LP Marko
Marko NOVAK...GSM 040 631 011