Forumovec na seji NO GZS

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Forumovec na seji NO GZS

Odgovor Napisal/-a Drago »

Saj se najde kakšen forumovec ( če si to eni želijo ali ne ) na skoraj vseh sestankih, posvetih, da o tečajih sploh ne govorim 8) , vendar pa se je danes prvič zgodilo, da sem bil v vlogi forumovca vabljen na sejo Nadzornega odbora Gasilske zveze Slovenije :shock: :oops: Bilo je tako kot sem predvideval že takoj, ko sem prejel vabilo :roll: Poskus "žajfanja in masiranja" - torej. :evil: Po eni uri smo ugotovili, da se ( jaz in ostali prisotni ) nismo sposobni dogovarjat in da je nadaljevanje "konstruktivnega dialoga", nesmiselno :( To je bil tudi edini pameten zaključek, kar se mene tiče :lol: Ups, dobil sem tudi povrnjene stroške za udeležbo na seji, nekaj več kot 8000,00 sit :oops:

lp DC :wink:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Za nadaljevanje pa niti ne vem, kje naj pišem :oops: :? ali v temi "Saj ni res pa je" ali pa v "Gasilskih šalah" :lol: :twisted: :lol:

lp DC :wink:
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Kaj novega?
8)
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

:lol: Mitja:

Novega nič, ker smo samo stare teme premlevali :( sicer pa pišem "zapisnik" tudi sam in ko bo dokončan ga bomo skupaj analizirali 8)

lp DC :twisted:
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Ad) 1.
Na Tržaško sem malo zamudil ( kakšnih 5 minut - največ ) zaradi slabih voznih razmer :( , ko sem vstopil v sobo kjer je zasedal NO GZS sem se z vsemi rokoval ( tudi s predsednikom GZS :oops: ) in se vsedel k Nevenki ( poslovni sekretarki GZS ), ki je pisala zapisnik. Predsednik NO je dokaj hitro pričel z nadaljevanjem zasedanja in mimogrede omenil, "to je že za prečitati težko - kaj šele pisati", po teh besedah sem le malo bolj pozorno pogledal v njegovi smeri in videl zares zajeten kup papirja, ko sem pogledal bolj pozorno sem videl - sprintan forum :shock: Saj ne vem, če so bile samo moje objave ali še kaj več :roll: v glavnem, "ubogi Pance, če si moral vse to prečitati" sem si mislil :oops: in pričel se je "uvodnik" :roll:

se nadaljuje :oops:
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Drago napisal/-a: po teh besedah sem le malo bolj pozorno pogledal v njegovi smeri in videl zares zajeten kup papirja, ko sem pogledal bolj pozorno sem videl - sprintan forum
:?: :?: :?: :?: :?:

Fantje, prišli so časi inkvizicije, prihajajo še časi prohibicije :x
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

kaj ti resno, sprintan forum :oops: Ne ,hecaj me no, pa ne more bit res.
:shock:
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

A ne bi bil bolj poceni ON LINE Forum????
Kdo bo pa za papir dal???
:twisted: :twisted: :twisted:
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Kaj jamraš za denar, na GZS ga izgleda imajo preveč če se na tak način lotevajo stvari :!:

Če ne vedo kam ga naj dajo - nam manjkata še obleki za zaščito pred visoko temperaturo, da bomo po minimalnih merilih... :lol:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Uporabniški avatar
Janez Tratnik
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva - Žiri
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Tratnik »

Pa smo res trn v peti nekaterim. Sprintan forum :!: :!:
Zadeva je podobna, kot v času UDBE. Vse izjave pred teboj pa kaj si pa tle mislil, a si tukaj nas žalil itd,itd.

Malo čudno vse to.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Ad) 2.
Že na začetku "uvodnika" se je predsednik NO deklariral kot "polpismen računalničar" pa tudi drugi se v tem smislu niso drugače opredelili V nadaljevanju se je sicer pojasnilo, da je raba računalnika v takšne namene kot je forum bolj "otročja stvar", vendar pa da ima vse zapisano na forumu značaj "javnega informiranja" in je torej enakovredno zapisanemu v časopisu. Torej, "Kaj bi bilo, če bi kdo sodil slovensko gasilsko organizacijo samo po zapisanem na forumu ?" se je glasilo eno izmed vprašanj . "Milan Dubravac je ustanovil ta forum za strokovna vprašanja in ne za pisa(rje)nja....."( kot jih vsiljujem jaz ) in še: "To tvoje početje presega vse meje ....nenazadnje tudi dobrega okusa". To je nekaj izrazitejših poudarkov "uvodnika" in dobil sem možnost "zagovora"

Že med poslušanjem "uvodnika" sem premišljal, kako se naj ( kot forumovec ) sploh branim proti tako izrazitim nepoznavalcem te "naše komunikacije". Za emocijske ikone na forumu se je reklo, da so šifre :shock:, da sem pri svojih objavah tako zelo "neučakan" ( če že ne nasilen :oops: ) da nadaljujem kar sam, če se nihče ne odzove . Torej, kako in kje začeti :? Odločil sem se, da bom ( skrajno ) nesramen, tak pač, kot me poznajo na tem našem forumu :twisted: Po pozdravu sem izrekel naslednje pomisleke: Da sem začuden nad uvodom, ker smatram, da sem prišel na sejo NO GZS in ne na sejo Častnega razsodišča ali katerega koli drugega organa, da na internetu obstojajo številni forumi, kjer bi prav tako lahko pisal in da lahko podoben forum ( v skrajni sili ) "ustanovim" tudi sam, če bi vse to pisal na forumu CTIF pa bi bila "škoda" še neprimerno večja. Ponovil sem tudi ugotovitev, da je forum gasilci.org v kratkem času naredil na področju izobraževanja več, kot marsikatera gasilska organizacija skozi dolga leta svojega obstoja in da se dosti forumovcev "ponaša" z univerzitetno izobrazbo

Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Ja, to je povsem res - na primer jaz imam 7. stopnjo izobrazbe. Kdo bi si mislil, a, pa tako tele... :lol: :lol: :lol:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kontakt:

:lol: :lol:

Sej tud s sedmo stopnjo te mam rad :twisted:
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

:lol: :lol: :lol: To je pa tolk lepo... :oops: :oops: :oops:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kontakt:

Drago napisal/-a:Ad) 2.

Že med poslušanjem "uvodnika" sem premišljal, kako se naj ( kot forumovec ) sploh branim proti tako izrazitim nepoznavalcem te "naše komunikacije". Za emocijske ikone na forumu se je reklo, da so šifre :shock:, da sem pri svojih objavah tako zelo "neučakan" ( če že ne nasilen :oops: ) da nadaljujem kar sam, če se nihče ne odzove .
Saj so se odzvali, vendar odpozadi, prikrito, z direktnimi in indirektnimi obtožbami pa z grožnjami z represivnimi organi............ :oops:

to be continued.

LP Marko
Odgovori