Razpis za prosta delovna mesta v JZZPR Maribor
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
fiko
MICA zdaj bi te pa najraje 1x naMICKA napisal/-a:V MB pazite pri izboru da si ne boste nakopali v enoto kakšnih piromanov.![]()
Kaj že ne moreš pozabit teh naših Mariborčanov ki so si gasilstvo in ogenj razlagali po svoje. Ne me narobe razumet- ne zagovarjam jih- vendar take opazke ko pa jih deliš tu v tej temi o naših Mariborskih gasilcih pa je podn od podna. Mogoče pa kje v tvojih krajih počasi cima kak požigalec oz da se lepše izrazim- človek ki na nepravem mestu uporabi vžigalice, pa boš imel v tvojem kraju poži......kurjača, verjemi ne bo ti lahko. Malo razmisli. Pa brez zamere- nisem se mogel zadržat.
Moderator če je potrebno - pobriši!!
ANDY
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
Odg: Razpis za prosta delovna mesta v JZZPR Maribor
Razis JZZPR 4 KANDIDATE ZA GASILCA!
Povezava: http://www.ess.gov.si/slo/iskanje-dela/ ... id=CF27447
Razpsi traja do: 14.11.2008!
LP in obilo uspeha!
Povezava: http://www.ess.gov.si/slo/iskanje-dela/ ... id=CF27447
Razpsi traja do: 14.11.2008!
LP in obilo uspeha!
-
Cest
Zakaj pa rabiš izpit A kategorije, B pa ne? 
Fantje, jaz se že prijavlajm tretjič! In če mi ne uspe kar mi verjetno nebo grem sam na Ig! Kar se tiče fizičnih preverjanj! SEm bil lani in so samo greš na njih če prepričaš ljudi na razgovoru da si vreden postati njihov sodelavec! No lani mi ni žal uspelo! Morda mi tud letos ne, sam grem pa zato kot samoplačnik na ig januarja-in ne vidim potem težave da nebi dobil delovnega mesta! In kar se tiče blatenja tega da si prostovoljni gasilec in vstopiš v poklicne vrste-glih taki ljudje morajo postati gasilci! Ker samo z srcem si dober v svoji službi kajti drugače hodiš tja samo zaradi plače-in roko na srce takega sodelavca jaz v akciji nebi glih rad imel ob sebi! No to je to-sedaj pa kar pišite replike!!!!!!!!!!!!!!1
Hja no. Jaz bi rekel, da očitno si zelo želiš postati poklicni gasilec. Če boš samoplačniško prišel do tega, kapo dol. In res je tisto, ko praviš, da mora biti poklicni gasilec prej prostovoljni. Malo sem se pogovarjal z določenimi iz naše "rajonske" poklicne enote in so rekli, da se opaža razlika med tistimi, ki so tam zaradi plače in tisti, ki so gasilci po srcu.
Rok Ušen, GČ I. st.
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
To vsekakor ne drži. Ko postaneš del kolektiva si enostavno del verige ki vleče naprej. Kaj si bil prej ti samo lahko pomaga ni pa odločilno !Rok Ušen-(Blondi) napisal/-a: da mora biti poklicni gasilec prej prostovoljni. .
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Ja kaj pa potem dajaš prošnjo, če ne bi rad imel takega sodelavca ob sebi v akciji? S kom pa misliš da boš na akciji?micokovac je napisal:
Ker samo z srcem si dober v svoji službi kajti drugače hodiš tja samo zaradi plače-in roko na srce takega sodelavca jaz v akciji nebi glih rad imel ob sebi!
Ni bogat tisti ki ima, ampak je bogat tisti ki da!
Vsega ne morem vedeti, toda o vsem nas lahko poučijo.
Vsega ne morem vedeti, toda o vsem nas lahko poučijo.
No prej sem res mogoče mal preveč napadel nekoga ki ni s srcem gasilec! Fantje nedvomno opravlajo na poklicnih svoje delo vestno in korektno saj so profesionalci! Tako da za to se opravičujem! Ampak nimam pa rad nekih čenčarij ki jih pišejo drugi in malo so mi pač stopili na žulj! Eni pač gasilstvo in vse skupaj prelahko jemlejo-tega pa nekako nimam rad-je le panoga ki zahteva veliko od človeka! Tako da brez zamere
-
fonza
micokovac jaz pa tebe ne bi imel ob sebi, ker ne razmišlš kot profi in ti bi rad bil sprejet