Pokalno tekmovanje 2008

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
kebelj88

Odg: Pokalno tekmovanje 2008

Odgovor Napisal/-a kebelj88 »

Ja tudi jaz moram pohcvalit samo izvedbo in organizacijo tekmovanja v Kamencah! Vse je bilo super. Med drugim smo se jaz in naše punce iz desetine zelo razveselile 2. mesta, kajti letos sodelujemo prvič v pokalnem tekmovanju!
Aja, drugače pa, nihče izmed naših fantov ni zapustil prostora pred poveljem "KONČANO", kajti tudi jaz imam vajo posneto in se točno vidi, da je bilo vse OK izvedeno! :D
Drugače pa pošiljam vsem en lep pohorski pozdrav s Keblja! :)
Rdeca strela

Odgovor Napisal/-a Rdeca strela »

tamav napisal/-a:Ali se da video objaviti tukaj?

LP
M
žal ne :(
Uporabniški avatar
mirank
Kraj: PgD Lokvica

Odgovor Napisal/-a mirank »

Glede "napake" Keblja, je res da je bilo sumljivo in je bilo čisto na meji (V2 je bil z eno nogo čez MB). So pa naredili daleč najboljšo vajo in odlično štafeto, tako da si zmago zaslužijo! Keblej samo tako naprej!
Mi pa se bomo pritožili čez tako napako, ko boste bili samo kakšno desetinko pred nami :oops: in nam bi s takšno napako odvzeli zmago :wink:

Pa še glede opreme: nam povzroča ogromne težave tista Fox brizgalna, ki ima malo višje spojko :( ... dajte na tekme nazaj tiste stare RozenBaverce, drugače bomo morali modificirat našo mateko na vajah :?

Kebelj, da razblinite vse dvome, objavite posnetek da vam ne bo nihče več očital...
deja94

Odgovor Napisal/-a deja94 »

Ali so že znani končni rezultati tekmovanja v Kamencah v vseh kategorijah?
Če so, kje jih lahko najdem ?
Uporabniški avatar
OperativeC_19
Kraj: Trbovlje - Gabrland

Odgovor Napisal/-a OperativeC_19 »

Rezultati pokalnih tekmovanj so karseda hitro ažurirani na spletni strani GZS:

www.gasilec.net

LP, SANDI
Druži nas skupno načelo, da ne bi kaj zagorelo...
xy

Odgovor Napisal/-a xy »

Glede rezultatov tekmovanja v Kamencah ki naj bi bli objavljeni na gasilec.net me zanime kje si jih zasledu?
Ker pod pod rubriko pokalna tekmovanja 2008 jih nism opazu. :( :?:
Prosu bi če loh bolj natančno poveš kje so!Hvala!

l.p.
Uporabniški avatar
majkel
Kraj: Zg.Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a majkel »

kolikor sem slišal na podelitvi v kamencah je bilo nakaj narobe pri 2 ekipah .in morajo rešit neke zadeve z GZS .tako da pomoje še nebo kar tako hitro uradnih rezultatov za pokal.
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Hugo

Odgovor Napisal/-a Hugo »

(neuradni) rezultati iz Kamenc so v temi Poročila iz tekmovanj.
XY

Odgovor Napisal/-a XY »

Mam eno neumesno uprašanje!Zanima me kje se da dobit (kupit) tiste črne čevlje za tekmovanje z podplati podobnimi za nogomet na travi ki jih imajo nekatere ekipe? Če mogoče kdo ve bi prosu za odgovor. Hvala!
l.p.
Uporabniški avatar
mirank

pa je še drugo tekmovanje za nami...

Odlično organizirano tekmovanje. Odlično vreme, orodje in odlični časi vaj. Tudi sojenje je bilo korektno, res pa da se je nekaj ekip nekaj pritoževalo. Če upravičeno, ne vem. Tukaj so pa bili rezultati primerni za predolimpijsko sezono (razen nas :^o ). So imeli naši napadalci težave s c-cevmi, drugače bi tudi mi prišli globoko pod 40s, tako smo pa končali konkretno nad 40s #-o . Smo pa vsaj štafeto popravli za desetinko :D in to kljub temu, da najhitrejši v desetini ni tekel zaradi poškodbe...

Čestitam pa desetini iz Črešnjevca. So dekleta pokazala, da uspeh na državnem ni bil naključje =D> .
Smo pa Belokranjci vse močnejši. Štrekljevec je v vrhu že leta, dekleta iz Črešnjevca so letos blizu, mi pa moramo še malo (no, kr dost) žgancov pojest da se prebijemo v ospredje. Potem pa Bela krajina zasede vse vozovnice za Češko :D
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

Tako drugo tekmovanje je zanami.
Vse čestitke organizatorju PGD Hajdoše za zelo dobro organizirano tekmovanje, tekmovalni pogoji so bili odlični prav tako orodje, kar dokazujejo tudi zelo dobri časi ekip. Miran tebi bi pa rekel da pri vaji ni nobenih če-jev, ker je bilo za vse ekipe isto orodje. Potrebno se je dokazovati v konkurenci ne na vajah.
Mislim pa tudi, da že dolgo nismo videli pri članicah tako dobrega časa 40,8. tako, da čestike Majšperku in pa kr tako naprej! Bravo punce!
Mislim da bi lahko tekmovale kr v moški konkurenci =D> =D> =D>
mase123

Odgovor Napisal/-a mase123 »

in kakšni so bili časi vaj ter štafet v m in ž konkurenci
Uporabniški avatar
mirank

Gost napisal/-a: Miran tebi bi pa rekel da pri vaji ni nobenih če-jev, ker je bilo za vse ekipe isto orodje. Potrebno se je dokazovati v konkurenci ne na vajah.
Se popolnoma strinjam s tabo. Saj sem napisal da je bilo orodje odlično. Naših vaj pa nisem nič povezoval s tekmo, tako da... Za naše težave pa sta napadalca sama kriva, ne orodje... Smo ju zato malo okregali in za kazen sta dobila en špricar manj kot ostali :D
Uporabniški avatar
mirank

Kamik:
v prvi vrsti bi se zahvalil gasilcu iz Pgd Predoslje, ki mi je posodil gasilske hlače (svoje sem pozabil #-o ). Pa še vse najboljše za rojstni dan! Tudi Žažar se je ravno pravi čas odpravil mimo našega kombija! Mi smo priskrbeli špicar, oni pokal, tako da smo tudi mi videli kako je iz pokala pit!

Glede organizacije vse pohvale. Tudi vreme je bilo solidno, glede na to kako je kazalo izza gora. Tepih je fenomenalna stvar, bi morali kar določit, da mora biti na vseh tekmah! Pa tudi veselica v Dobu ni bila slaba.
Mi smo pa zopet razočarali na celi črti, se moramo malo vprašat kaj bomo naredili z N1! Drugič zapored ni spel cevi in nam konkretno pokvaril čas! Vodarji so imeli končano na 34,2s!!! Končen čas pa smo imeli zopet čez 40s #-o, pa še plus kazenske povrh! Se nam kr prepogsto dogaja da ne moremo skompletirat cele vaje! :^o ... Zdej pa že težko rečem da bo drugič bolje, ker je priložnosti vse manj...
Uporabniški avatar
gapl

Odgovor Napisal/-a gapl »

Tudi sam sem mnenja da so preproge ena čudovita stvar. Čeprav je bilo kar veliko pomislekov glede preprog, pa tudi ne vem ne ali so bile v Kamniku prvič ali so jih imela že vsa ligaška tekmovanja?
Pripombo bi imel samo nad predolgim zamujanjem z uradno razglasitvijo rezultatov, ker se je res fajn zamujalo, drugače pa vse pohvale organizatorju, mogoče drugič razmislite še o kakšnem boljšem ozvočenju in bolj živahnemu vzdušju.
Še naprej vam želim lep dan!
Odgovori