Magirus Deutz 192D11
Moderator: Janez Tratnik
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odg: Magirus Deutz 192D11
A mogoče kdo izmed vas ve kdo je uredni serviser za ta vzila u sloveniji. Vem da zdaj vozil magirus deuzt ni več ampak da je edino iveco magurus tako da nevem kje bi lahko kaj takega povprašali. mogoče edino na iveku. sam se poslal nekaj emailou v tujino vendar mi zaenkrat niso še nič odgovorili.
Zastopniki za Iveco so pri AVTOTEHNA,DUMIDA,TRGOAVTO,pa še kdo. Vprašte na podjetju WEBO-oni delajo direkt z Magirus iz Ulm-a.Morda bi oni znali kaj zvohat. Bušman
-
comendatore
- Kraj: jesenice
zakaj pa ste to staro garo sploh sprejel?
Bili smo brez vozila kajti naše vozilo Gvg2 smo prevrnili pred dvemi leti in smo potem to sprejeli. Vozilo smo dobili brezplačno tako da se nam je zdelo kar uredu zadeva. Drugače pa smo od občine(GZ Ilirska Bistrica) dobili podvozje MB Atego 1529 ki bo šlo v predelavo za GVC 16/25 tako da bi bil Magirus dobra zadeva za gozdne požare, saj ni škoda njegove barve in ga lahko zapelješ v vsak grm 
Scottusa lepo povedano v vsak grm! Naj pri tem tudi ostane glede na vaš teren je tam tudi veliko lukenj in jam pa še kaj se najde. Zato naj ostane pri grmu hhhhhhhhh.
No šalo na stran. Zrihtajte GVC 16/25.
Za gozdne požare, pa bi bilo kaj manjšega od magirusa primernejše.
No šalo na stran. Zrihtajte GVC 16/25.
Za gozdne požare, pa bi bilo kaj manjšega od magirusa primernejše.
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
Ja GVC se bo zrihtal še v letošnjem letu. Za gozdne požare imamo GVG1 Lang rover Defender 90 + prikolica z kotorno. Pride pa magirus prav za dovoz nekaj vode pa čeprav ima samo 16000 litrou.
Scottusa, če boš še take pisal:
, ti kmalu ne bo nihče nič več verjel. Vem, da ste bili ta čaš v velikih problemih z tehniko, sploh pri tolikem številu požarov, sedaj pa le stvari prmikajo na boljše. Pa prosim piši resnično in pravilno, kot je bilo. Res sem izbral samo bisere besed, ker to pač ljudi najbolj bode v oči. Vaš primer dobro poznam, pa vem da ni ravno tako kot si pisal. Če se z menoj ne strinjaš bova rešila po ZS.Gvg2 smo prevrnili, smo dobili brezplačno, samo 16000 litrou
ja glede količine vode sm se zmotil in sem napisal eno ničlo preveč...
obstaja še ena možnost, zamenjate motor z takšnim, ki ustreza vsem okoljevarstvenim standardom, (kot vem je zadnje tri ali štiri leta to možno z manj problemi)
pred tremi leti sem zamenjal karoserijo na mojem Golfu (model II) naredil homologacijo in to je to (prej sem imel karoserijo TAS potem pa Nemško od GTI-ja)
--
LP
pred tremi leti sem zamenjal karoserijo na mojem Golfu (model II) naredil homologacijo in to je to (prej sem imel karoserijo TAS potem pa Nemško od GTI-ja)
--
LP
sem se pozanimal ma magirusu v nemčiji in so mi rekli da noben od motorjev ne paše v ta komijon. mogoče bi se dalo kaj vgradit vendar bi bilo zelo veliko dela in stroškov kar pa se nam sigurno ne splača
Sej sem že povedal,da menjava motorja pri omenjenem vozilu ne pride v poštev-zaradi prevelikh predelav in z tem povezanih stroškov.Motorji v teh vozilih so bili zračno hlajeni-današnji potomci Magirusov so vsi vodno hlajeni.Kolikor so jim sploh podobni. To pa pomeni skoraj nemogočo primerjavo-zasnove so popolnoma drugačne.Obstajata samo dve poti-odpad ali registracija kot starodobnik. Pa srečno-Bušman
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Lahko poskusite tudi s prodajo v južne kraje.